Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Puškárová: V správach takmer vybuchla od smiechu! Pobavil ju toaletný papier!

Zlatica Puškárová
Zlatica Puškárová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Ani ona nevydržala! Moderátorke Zlatici Puškárovej (31) v nedeľňajších správach poriadne trhalo kútikmi. Hoci spravodajskú reláciu Dnes moderuje plavovláska len mesiac, už teraz bojovala s tým, aby potlačila záchvat smiechu!

Doposiaľ sa držala. No v nedeľu mala namále. Moderátorka Zlatica Puškárová ukázala, že nie je len strohá a seriózna, ale že sa dokáže aj uvoľniť. Len si na to vybrala trochu nevhodný čas.

Počas víkendovej spravodajskej relácie Dnes, ktorú plavovláska moderuje už mesiac, skoro vybuchla od smiechu. Pri zahlásení poslednej reportáže s názvom Toaletný papier k pivu sa Puškárová najskôr párkrát zakoktala a vzápätí jej začalo poriadne trhať kútikmi. Mala veru čo robiť, aby udržala smiech.

Hoci s menším trápením, ale predsa len to zvládla. Po veselom materiáli, ako ho sama nazvala, avizovala upútavky na športové správy. V momente vyslovenia mena Dominiky Cibulkovej opäť nastali u Zlatice úsmevné kŕče. A so zvláštnym tónom v hlase sa rýchlo rozlúčila s divákmi.

Topky.sk oslovili samotnú Puškárovú. Čo bolo dôvodom jej smiechu? "Bola to tá reportáž. Takú absurditu som ešte nevidela. A ešte ma na ňu komicky upozornil režisér. Dusila som sa smiechom. Je to ľudské. Nie sme predsa stroje," povedala nám plavovláska, ktorá priznala aj to, že niečo podobné sa jej už v minulosti stalo. " Raz v relácii Na telo," dodala Zlatica. 

Puškárová nebola jediná! Smiali sa aj iní! 

V serióznom spravodajstve najsledovanejšej televízie si koncom minulého roka vyrobila trapas aj moderátorská dvojica Martina Šimkovičová a Patrik Švajda.  Tí sa rozosmiali na rozopnutom rozporku svojho kolegu Petra Varinského.

Na rováši toho má však oveľa viac druhá moderátorská dvojica - Marianna Ďurianová a Jaroslav Zápala. Tí sa totiž koncom januára v priebehu týždňa rozosmiali hneď niekoľkokrát. Odštartovala to Ďurianová, keď mala problémy s hlasom. Avízo na témy večerných správ za ňu preto čítal Zápala, ktorý sa počas toho snažil potlačiť smiech. Dva dni na to sa o zábavu v štúdiu postarala reportáž o papagájovi, ktorý robí potrebu na toalete. Podobných prehreškov sa však moderátori dopustili aj v minulosti. 

VIDEO: Zlatica Puškárová v relácii Dnes.

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu