Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Moderátor Csontos: Nepríjemné správy... Vyhadzov z Markízy!

Viliam Csontos Zobraziť galériu (2)
Viliam Csontos (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Dni má zrátané! Tvár markizáckej relácie Prominenti Viliam Csontos (30) podľa našich informácií na moderátorskom poste končí. Vyzerá to tak, že sme ho včera videli v jednom z posledných dielov.

Topky.sk sa dopočuli, že vedenie v Záhorskej Bystrici sa rozhodlo reláciu vyradiť z vysielacej štruktúry. „Oficiálne ešte neviem nič. Dopočul som sa však, že v apríli ešte Prominenti na obrazovke budú, no v máji už nie,“ otvorene nám povedal Viliam Csontos. Dôvodom, prečo reláciu po roku vysielania rušia, je vraj redukovanie nákladov kvôli finančnej kríze.

Viliam Csontos si však myslí, že je to veľká škoda. „Čísla sledovanosti sú dobré, ľudí to zaujíma,“ stojí za svojim programom moderátor, ktorý zatiaľ otázku ďalšieho pôsobenia v Markíze neriešil. V prípade, že by sa na ďalšej spolupráci s vedením televízie nedohodol, nezúfa. „Začal by som sa viac venovať spevu. V súčasnosti pracujem na prvom singli,“ prezradil pre topky.sk mužský víťaz šou Elán je Elán. Ako ďalej povedal, možno by mu aj moderátorská pauza prospela.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu