Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Ďurianová a Zápala: Zo serióznych správ urobili zábavnú šou!

Zobraziť galériu (3)

BRATISLAVA – Sranda musí byť! Zrejme týmto smerom chcú Televízne noviny uberať ich hlásatelia Marianna Ďurianová (32) a Jaro Zápala (42). V posledných dňoch totiž moderátorskú dvojicu smiech vo vysielaní ani zďaleka neobchádzal.

Humoristické duo? Hoci sa o Marianne Ďurianovej a Jarovi Zápalovi v minulosti povrávalo, že medzi sebou nemajú príliš ideálny vzťah, posledné dni nasvedčujú o pravom opaku. Tento týždeň napríklad obaja v správach nešetrili vtipnými poznámkami.

Tie sa doposiaľ v serióznom spravodajstve najsledovanejšej televízie neobjavovali. Marianna s Jarom však v uplynulých dňoch dokázali, že počas Prvých Televíznych novín vedia rozprúdiť poriadne uvoľnenú atmosféru.

V utorok to odštartovala Ďurianová. Mala totiž problémy s hlasom. Avízo na témy večerných správ za ňu preto čítal Zápala, ktorý sa počas toho snažil potlačiť smiech. Vo štvrtok sa o zábavu v štúdiu postarala reportáž o papagájovi, ktorý robí potrebu na toalete.

„Jarko, ja viem, že ty máš doma rybičky. Tiež sú také šikovné?“ Pýtala sa svojho kolegu po príspevku niekdajšia kráľovná slovenského bulváru. „No, ony to robia, kde chcú,“ odpovedal so smiechom Zápala. Ten sa opäť bavil aj včera. A to až natoľko, že si tvár takmer zakrýval papiermi. Ako to celé vyzeralo si môžete pozrieť v nasledujúcom videu.

VIDEO: Marianna Ďurianová a Jaroslav Zápala v piatkových Prvých Televíznych novinách

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu