Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Neuveriteľná Sharon Stone: Najkrajšie nohy dorazili do Cannes

Sharon Stone v Cannes. Zobraziť galériu (7)
Sharon Stone v Cannes.

CANNES - Idolu mužských túžob sa opäť podarilo poprieť zub času. Hoci má Sharon Stone už päťdesiatku za sebou, prvú cenu za najzvodnejšie dolné partie by vyhrala spomedzi všetkých krások určite práve ona.

Nestarnúca hviezda filmu Základný inštinkt dorazila na festival v krátkych čiernych šatách s elegantnou vlečkou. Správne zvolená dĺžka koktailiek zviditeľnila snáď tie najkrajšie nohy, ktoré tohto roku kráčali po červenom koberci vo francúzskom Cannes. Sharon svojím vzhľadom opäť všetkým vyrazila dych.

Očarujúca Sharon sa v súčasnosti rozhodla pomôcť charite, v čom ju prišla podporiť aj hviezda tohtoročného filmu Súmrak Robert Pattinson. Ostrieľaná kráska a mladý sexsymbol vytvorili perfektnú dvojicu. Spoločnými silami sa im podarilo vydražiť obraz speváčky Madonny na približne 34 tisíc eur.

Na krátko ostrihaná blondínka je veľkým zástancom dobrovoľných zbierok a akcií zameraných na pomoc ľuďom, ktorí to potrebujú. Pred oslavou vlastnej päťdesiatky rozdala veľkú časť svojho šatníka týraným a zneužívaným ženám.

Neuveriteľná Sharon Stone: Najkrajšie
Zobraziť galériu (7)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu