Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Divadielko okolo Angeliny: „Milujem ju!“ Kto tomu má rozumieť?

Angelina Jolie a Brad Pitt na festivale v Cannes. Zobraziť galériu (14)
Angelina Jolie a Brad Pitt na festivale v Cannes.

CANNES - Správy okolo rúcajúceho sa vzťahu Jolie-Pittovcov nabrali úplne odlišný smer. Brad sa rozhodol pochovať debaty zasahujúce do ich súkromia rečami o tom, ako je všetko v poriadku. Dá sa tomu ale veriť?

Príchod najlepšie zarábajúcej herečky do Cannes a jej následné pretŕčanie sa pred objektívmi priniesol do správ o nefunkčnom partnerstve vlnu nejasností.

„Som zamilovaný a mám krásnu rodinu. Čo viac si môže chlap želať? Som najšťastnejším človekom vôbec!“ Týmto tvrdením sa snaží slávny herec uviesť veci na správnu mieru.

Pre úplne podporenie svojho verejného stanoviska nadhodil aj tému o ďalšom prírastku do rodiny: „Sme takí šťastní, že máme deti z celého sveta. Všetky sú úplne úžasné a radi by sme mali ďalšie. Kto vie, možno budeme mať jedno aj z Londýna, to by sa mi páčilo.“

Zamilované pohľady strojené pred fotografmi a reči o ďalšom dieťati však môžu byť stále len súčasťou divadielka na zakrytie už mŕtveho vzťahu. Britský časopis The Sun si dal námahu a spísal niekoľko dôvodov, ktoré už dávno odsúdili párik k rozchodu.

Argumentom je napríklad Bradov neustály kontakt s exmanželkou, jeho nenávisť k Angelininmu bratovi, či kritický pohľad hercových rodičov na súčasnú partnerku.

Ich spoločný vzťah nedisponuje ani rovnakou intelektuálnou úrovňou a záujmami. Sofistikovanú tmavovlásku baví čítať knihy, diskutovať o politickej situácii, alebo pomáhať ľuďom po celom svete. Jednoduchší Brad si vraj vystačí s partičkou krčmových kamarátov.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu