Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Modelka v cisárových nových šatách: Vykúkajúce prsia predbehli tangáče!

Hofit Golan Zobraziť galériu (4)
Hofit Golan

CANNES - Francúzska riviéra je bohatšia o ďalšie módne faux-pas priamo z červeného koberca. Izraelská modelka Hofit Golan sa totiž tento rok predviedla v róbe, ktorá zakrývala len nevyhnutné a pri každom pohybe odhaľovala čoraz viac. Takto to vyzerá, keď sa prsia predbiehajú so spodnou bielizňou!

Hoci na premiére Tarantinovho filmu Inglourious Basterds všetka pozornosť patrila Bradovi Pittovi a jeho krásnej polovičke Angeline Jolie, svoj kúsok koláča si stihla uchmatnúť aj celebritka s exotickým pôvodom. Podarilo sa jej to vďaka neuveriteľne odvážnym šatám, na ktorých si je len ťažko možné predstaviť hlbší výstrih, nech sa na ne pozeráte z ktoréhokoľvek uhla.

Hofit síce pred striehnucich paparazzov nepredstúpila úplne nahá, no jej bielo-strieborná róba nestíhala zakrývať intímne partie a miestami pripomínala hlúpučkého cisára z rozprávky. Stačil totiž malý predklon a prítomným hosťom sa naskytol skutočne skvostný pohľad - zboku okrúhle vnady, zozadu priesvitné tangáče.

Blondínka je izraelskou verziou Paris Hilton a jej krátka kariéra modelky zahŕňala prácu v Británii, či spoluprácu s kozmetickou firmou Elizabeth Grant. Momentálne sa vo svojej rodnej krajine živí ako televízna moderátorka.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu