Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nervózny Švajda Zlatici: Odpáľ! Už ju nechce? Má za ňu náhradu?!

Patrik Švajda a Zlatica Puškárová Zobraziť galériu (6)
Patrik Švajda a Zlatica Puškárová

BRATISLAVA – Lezie mu na nervy, a tak ju vymenil za inú?! Moderátor Patrik Švajda (37) sa nedávno priznal, že svoju dlhoročnú priateľku Zlaticu Puškárovú (31) poslal kade ľahšie! Čo sa stalo? Má Patrik za partnerku náhradu?

V nedeľňajšej relácii zo Zákulisia Markízy moderátor Patrik Švajda priznal, že toho so Zlaticou nemajú veľa spoločného. Najmä, čo sa týka ich záľub. „Spoločný šport ako koníček nemáme. Voľakedy sme začali hrávať golf. Zlatica si dokonca urobila zelenú kartu, ale moc ju to nebavilo,“ priznal moderátor a pokračoval: „Raz si v Dunakiliti rozbalila noviny a začala čítať, keď mala ísť práve odpaľovať. Na to som jej povedal, že miláčik, ideš, tak mi povedala, odpáľ za mňa. Vtedy som sa troška urazil a povedal som jej, tak odpáľ ty niekde do ´club housu´. A tam si pri kávičke čítaj tie noviny. Vtedy mi to moc nešlo, tak preto som bol taký nervózny,“ prezradil Švajda, ktorý dal tak evidentne najavo, že mu priateľka niekedy poriadne lezie na nervy.

V súvislosti s tým topky.sk zisťovali, ako je to medzi známym párom. Nedávno sme sa totiž dozvedeli, že práve Patrik, ktorý je už raz rozvedený s exmanželkou Slávkou, má vraj okrem Zlatice Puškárovej iný milostný pomer. Podľa našich informácií má isť o mladú sympatickú tanečníčku Katarínu Štumpfovú.  

Čo na svoj údajný pomer hovorí Švajda? Dočítate sa už zajtra!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu