Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Chudák Švajda: Ten chlap je snáď prekliaty! Ďalšia operácia!

Patrik Švajda pred nemocnicou v čase, keď išiel na prvú operáciu. Zobraziť galériu (7)
Patrik Švajda pred nemocnicou v čase, keď išiel na prvú operáciu. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Lepí sa naňho smola! Musí ísť opäť pod nôž! Moderátor Patrik Švajda (37) len pred dvoma mesiacmi podstúpil operačný zákrok a teraz ho čaká ďalší.

To snáď nie je možné! Keď topky.sk koncom februára informovali o nečakanej Švajdovej operácii prietrže, ľudovo nazývanej aj pruh, nik nepredpokladal, že o viac ako dva mesiace nato bude musieť moderátor podstúpiť ďalší zákrok. A to na vlas rovnaký. Ako sme zistili, budú mu totiž opäť operovať pruh!

Topky.sk chceli priamo u tváre markizáckeho spravodajstva vedieť, čo zapríčinilo, že musí pod nôž. Ide o chybu lekárov alebo sa mu skomplikoval zdravotný stav? „V žiadnom prípade lekári chybu neurobili. Pri prvej operácii ľavého pruhu mi zistili, že aj pravá strana je rovnako poškodená,“ priznal Švajda, ktorý tak bude musieť podstúpiť ďalší laparoskopický zákrok. A s tým nerátal.

Markizákovi teda nezostáva nič iné, iba na seba dávať veľký pozor. Najmä pri prudších pohyboch. Hoci pod skalpel nejde hneď, zákroku sa nevyhne. „Nebolo nutné robiť operáciu hneď. Ja sám sa rozhodnem o tom, kedy ju zrealizujú. Ale v blízkej budúcnosti sa k tomuto kroku nechystám,“ netajil moderátor, ktorý sa zrejme bolestivého zranenia len tak ľahko nezbaví.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu