Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Puškárová a Švajda: Odvážne rozhodnutie! Kúpili hriešne drahý byt za 265 000 eur!

Zlatica Puškárová a Patrik Švajda Zobraziť galériu (9)
Zlatica Puškárová a Patrik Švajda

BRATISLAVA – Vážny krok! Moderátori Patrik Švajda (36) a Zlatica Puškárová (31) si po vyše sedemročnom vzťahu zaobstarali spoločné hniezdočko lásky. Topky.sk zistili, že si v novom byte dopriali poriadne veľa priestoru a zacvakali nemalé peniaze.

A je to tu! Už čoskoro nebude moderátor Patrik Švajda bývať v byte svojej priateľky Zlatice Puškárovej. Sťahuje sa totiž do vlastného – respektíve do spoločného! Milenci si po dlhoročnom vzťahu kúpili svoj prvý spoločný byt.

„Je v novostavbe a páči sa nám, lebo je zaujímavo riešený a v lokalite, ktorú sme si želali,“ prezradila nám Zlatica. Viac sa jej však o novom hniezdočku hovoriť nechcelo. Dozvedeli sme sa od nej už len to, že v byte budú mať s Patrikom veľa priestoru, keďže má rozlohu 120 metrov štvorcových. Vypátrali sme však, že sťahovanie nebude pre dvojicu príliš náročné. Novostavba sa totiž nachádza na sídlisku Dlhé diely, kde Zlatica býva aj teraz.

„Na ten nový byt si brali úver vo výške asi 216 000 eur (6,5 mil. Sk),“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja. Ešte v minulom roku by takáto suma zaľúbencom na ich vyhliadnuté bývanie vôbec nestačila. Ceny sa totiž pohybovali okolo 400 000 eur (12 mil. Sk). Teraz zaň podľa našich informácií zaplatili asi 265 000 eur (8 miliónov Sk). 

 

Patrik a Zlatica budú bývať v tejto novostavbe.

Puškárová a Švajda: Odvážne
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Peter Frolo)


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu