Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Kalisová a Šmahel: Intímnosti v priamom prenose!

Miriam Kalisová a Martin Šmahel Zobraziť galériu (2)
Miriam Kalisová a Martin Šmahel (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA - Najskôr takmer polroka vzťah zatĺkali, teraz sa na verejnosti obchytávajú po stehnách! Moderátorka Miriam Kalisová (23) a fitnes tréner Martin Šmahel (26) sa na nedeľňajšom priamom prenose tanečnej šou poriadne uvoľnili.

Zaľúbenci Kalisová a Šmahel dohrali po niekoľkých mesiacoch hru na skrývačku! Svoj vzťah pred verejnosťou „odtajnili“ na afterparty Miss Slovensko, kedy prvýkrát prišli ruka v ruke do spoločnosti. No aj vtedy sa obaja tvárili, akoby tam viac-menej ani neboli. Pred novinármi sa stále okúňali a akékoľvek otázky ohľadne ich vzťahu odmietali komentovať.

Čo sa týka prejavov vzájomnej náklonnosti, naplno ju pred verejnosťou dali najavo až počas nedeľňajšieho kola Let´s Dance. Muža roka Martina Šmahela sme totiž mohli po minulotýždňovom vypadnutí v šou vidieť, ako sedí v hľadisku. A ten pohľad stál za to. Po jeho boku si totiž poslušne hovela expriateľka markizáckeho "šporťáka" Petra Varinského Miriam Kalisová. A práve pre Varinského to musel byť trpký pohľad, pretože ešte donedávna hral s Miriam Kalisovou a Martinom Šmahelom hru, že je v jeho vzťahu s moderátorkou všetko v poriadku. Čerstvo zaľúbenému páriku však už nič neprekáža v ich láske a dokonca si ju aj vrúcne prejavujú. Počas priameho prenosu sa navzájom neustále obchytkávali. Nie však za ruku, ale oveľa intímnejšie - za stehná. Šmahel si vychutnával nohy televíznej moderátorky, ktorá mala iba sukňu. Tá sa jeho dotykom nebránila.


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu