Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Martin Šmahel v Let’s Dance: Prekvapenie! Sexi pohyby mu nejdú!

Martin Šmahel a Miroslava Kosorínová Zobraziť galériu (3)
Martin Šmahel a Miroslava Kosorínová

BRATISLAVA – Už túto nedeľu odštartuje tretia séria tanečnej súťaže Let’s Dance 3. Jedným z tanečníkov je aj muž roka Martin Šmahel (26). A topky.sk zistili, že sexi vrtenie zadočkom mu ešte nie je príliš blízke.

Má problémy! Napriek tomu, že Martin Šmahel rád športuje, tanec pre neho nie je ľahkým orieškom. „Ide to ťažko, ale snažím sa,“ prezradil nám. My sme ďalej zisťovali, čo sa mu na tréningoch najviac páči. „Sú tam tance, ktoré zaujmú niečím erotickým,“ povedal s úsmevom. Vzápätí nás ale prekvapil tým, že práve tieto sexi figúry mu nejdú. „Sú pre mňa oveľa ťažšie. Tie latino pohyby sú mi proste trochu cudzie,“ dozvedeli sme sa.

Prekvapením je aj to, že Martin Šmahel má trochu obavy z publika. Na súťaži Muž roka 2008 vo voľnej disciplíne robil baletku, no s profesionálnym tancom pred obecenstvom má problémy. „Keby som povedal, že nemám problém, to by som bol veľmi sebavedomý,“ zhodnotil svoje možnosti.

Mierna tréma však u neho môže prúdiť aj z pocitu, že v minulom ročníku súťažila Miriam Kalisová, s ktorou má momentálne podľa našich informácií veľmi blízky vzťah. A Miriam si určite nenechá ujsť príležitosť pozrieť si naživo, čo sa jej miláčik naučil.


                                      Martin Šmahel o svojich tréningoch na Let's Dance 3



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu