Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Štumpfová a Šmahel provokovali: Pikantný súboj pŕs!

Martin Šmahel a Katarína Štumpfová Zobraziť galériu (3)
Martin Šmahel a Katarína Štumpfová (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Ukážu aj bradavky?! Tanečníčka Katarína Štumpfová (23) a Muž minulého roka Martin Šmahel (26) popri krepčení v Let's Dance stavili predovšetkým na dráždivé odhalenia. A všetko nasvedčuje tomu, že zvodným poprsím iba začali...

Tanečné nedostatky kryjú vlastným telom! Katarína Štumpfová a Martin Šmahel neváhali ísť s kožou na obraz. A to hneď pri prvom prenose Let's Dance. Ich šteklivá stratégia bez odozvy rozhodne neostala.

Sporo odetú Štumpfovú si hneď v zákulisí podala Zuzana Fialová. „Ježiš, obleč si niečo! Dosť ma to rozptyľuje a to som žena,“ moralizovala vo vysielaní tmavovláska. „Ja to nosím normálne na ulici,“ zľahčovala situáciu tanečníčka.

Trsajúca partnerka Ďura Mokrého, ktorý mal šokovať svojou nahotou, však nebola na parkete jediná, z ktorej boli v sále mimo. Zaujal aj frajer moderátorky Miriam Kalisovej – Martin Šmahel. Jeho prsia si získali aj Pycove sympatie. „Čo mám robiť, aby som aj ja mal také? Lebo celkom sa mi tie tvoje páčia,“ netajil moderátor.

Zbrane toho najťažšieho kalibru sa tasili už počas pilotného vydania. Pritom však šlo o nesúťažné kolo. Bude teda zaujímavé sledovať, ako s obnažovaním tanečníci pokročia. A hoci v tomto smere prvý boj vyhrali, neznamená to úspech v celej vojne.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu