Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Puškárová: Obdivujem Patrika, že to so mnou vydrží!

Zlatica Puškárová Zobraziť galériu (5)
Zlatica Puškárová (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Úprimné a nečakané priznanie! Moderátorka Zlatica Puškárová (31) topkám prezradila, že obdivuje svojho partnera Patrika Švajdu (37). To však nie je všetko!

Politická moderátorka Zlatica Puškárová, ktorá už takmer osem rokov chodí s markizáckym kolegom Patrikom Švajdom, nedávno prezradila, že jej priateľ to s ňou vôbec nemá ľahké. „Nie každý muž dokáže žiť s takým typom ženy ako som ja. On ma veľmi podporuje. Za to som mu veľmi vďačná,“ povedala nám úprimne.

V súvislosti s ich vzťahom sa nedávno začalo v médiách špekulovať, že to medzi nimi škrípe. To však obaja popreli. No aj pred pár dňami sme stretli Zlaticu v spoločnosti opäť samú. „Patrik je teraz so synom, ktorý prišiel do Bratislavy. Ja utekám za nimi,“ dozvedeli sme sa dôvod Švajdovej neprítomnosti na krste knihy Top 37 žien Slovenska, medzi ktorými figuruje aj televízna plavovláska.  

 

Sledujete TOPKY TV: Puškárová o knihe i o vzťahu s Patrikom.




Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu