Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Švajda opustil Puškárovú: Patrik, prečo si ju nechal samu!?

Zlatica Puškárová a Patrik Švajda Zobraziť galériu (6)
Zlatica Puškárová a Patrik Švajda

BRATISLAVA – Neužila si ho! Zatiaľ, čo počas prenosu OTO 2008 boli Zlatica Puškárová (31) a Patrik Švajda (36) svorne po boku, na následnú párty už dorazila iba moderátorka politickej relácie. Topky.sk zisťovali, kam sa stratil jej partner.

Patrika Švajdu by sme hľadali na recepcii, ktorá sa konala po skončení prenosu márne. Topky.sk si všimli, že jeho partnerka Zlatica Puškárová dorazila do luxusného bratislavského hotela, kde sa žúr konal, sama.

Chceli sme preto vedieť, prečo Patrik nezdieľal jej radosť zo zisku ocenenia Osobnosť TV publicistiky. „Účasťou na prenose som si splnil spoločenskú povinnosť. Od doktora mám zakázané večerné aktivity, pretože mám pruh a čaká ma operácia,“ vysvetlil nám včera Švajda dôvod svojej neúčasti na recepcii.

Zlatica sa bez jeho garde nezdržala na párty dlho. Zapózovala so soškou v rukách a po krátkej dobe odišla domov. Zato na rozdiel od nej si podaktoré známe osobnosti nášho šoubiznisu užívali až do neskorých ranných hodín.

Čo všetko sa dialo na párty a po nej?

VIDEO OTO: Alkoholový ošiaľ Lehotského: „Nesmieš do mňa takto j..ať!“

VIDEO OTO po polnoci: Bujará zábava! Fialová skončila na klavíri!

Šok: Kuly opitý za volantom! Prišiel o vodičák!

OTO 2008 - Takto sa vyfintili: Dámy v róbach od výmyslu sveta!

FOTO Divoký žúr po prenose OTO 2008! Ako vyvádzali celebrity!?



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu