Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Autosalón: Hemží sa kráskami! Nechýbajú sexi Missky! Zvoľte kráľovnú!

Obzrite si krásne dievčatá. Zobraziť galériu (4)
Obzrite si krásne dievčatá.

BRATISLAVA – Rýchle autá a nádherné ženy! Takáto kombinácia sa každý rok „namieša“ v bratislavskej Inchebe, kde sa v týchto dňoch koná 19. ročník Autosalónu. Už včerajší novinársky deň naznačil, že sa bude aj tento rok na čo pozerať.

Na otvorení nechýbalo víťazné trio súťaže krásy Miss Slovensko 2009 Barbora Franeková, Soňa Skoncová (I. vicemiss) a Aneta Valentová (II. vicemiss). Dievčatá si prišli obzrieť automobilové novinky a nedali si ujsť ani stánok internetového portálu Zoznam, ktorý prezentuje produkt netAuto.sk. V ňom si môžete pozrieť aktuálnu ponuku automobilov, prípadne si nechať ohodnotiť cenu toho svojho.

Najkrajšie Slovenky však neboli jediné dievčatá, ktoré pútali pozornosť prítomných mužov. Atraktívne na pohľad boli aj hostesky v jednotlivých automobilových „stajniach“. Ktorý spomedzi vystavovateľov má tie najzvodnejšie slečny? Zahlasujte za tú najsexi z nich a zvoľte Miss Autosalón 2009 na stránke missautosalon.sk. Môžete vyhrať luxusný automobil Mercedes Benz CLC na víkend.


FOTO: K výstave automobilov patria pekné ženy. Toto sú tie najkrajšie. Zľava: I. vicemiss Soňa Skoncová, II. vicemiss Aneta Valentová a Miss Slovensko Barbora Franeková.  

 
 
Sledujte TOPKY TV: Toto všetko nájdete na tohtoročnom Autosalóne!
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu