Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Missky očami odborníkov: Redšie vlasy vs. I. stupeň celulitídy!

Barbora Franeková a Denisa Mendrejová Zobraziť galériu (8)
Barbora Franeková a Denisa Mendrejová

BRATISLAVA - Ktorá je lepšia? Na Slovensku máme každý rok dve súťaže Miss. A teda aj dve dievčatá pýšiace sa označením „najkrajšia“. Topky.sk sa podujali zistiť, ktorá z tohtoročných víťaziek má väčšiu šancu zabodovať vo svete krások.

Miss Universe 2009 Denisu Mendrejovú (22) a Miss Slovensko 2009 Barboru Franekovú (20) pre nás zhodnotili odborníci: modelingový expert Saša Jány, majiteľka súkromnej kliniky krásy Adriana Tomeková a profesionálna fitnes trénerka Lucia Medeková. Môže sa Denisa stať celosvetovou Miss Universe či Barbora Miss World?

Denisa Mendrejová – Miss Universe
Vek:  22
Výška: 174 cm
Vlasy: blond
Oči: modré
 

Barbora Franeková – Miss Slovensko
Vek: 20
Výška: 178 cm
Vlasy: hnedé
Oči: zelené
 

Missky očami odborníkov: Redšie
Zobraziť galériu (8)
 
Missky očami odborníkov: Redšie
Zobraziť galériu (8)
 

Missky očami odborníkov: Redšie
Zobraziť galériu (8)
 
 
Missky očami odborníkov: Redšie
Zobraziť galériu (8)
 

 

Missky očami odborníkov: Redšie
Zobraziť galériu (8)

 

 

 

 

 

 

Saša Jány - modelingový expert, riaditeľ Elite Model Look pre Českú a Slovenskú republiku

Mám výhodu, lebo dievčatá poznám obidve veľmi dlho a výborne sa mi s nimi spolupracovalo. Barbora (Miss Slovensko) súťažila v Elite Model Look, Denisa (Miss Universe) pracovala v agentúre ako modelka. 

Keď mali dievčatá okolo 16 rokov, perfektne spĺňali kritériá pre tzv. komerčné modelky. Obe ich považujem za veľmi prirodzené. Páči sa mi aj to, že každá je typologicky iná. Jedna svetlá – modrooká, druhá tmavšia brunetka.

Barbora Franeková má veľké pozitívum v tom, že je extrémne fotogenická. Čo sa týka postavy, počas modelingu mala trochu problém so širšími bokmi. Treba však podotknúť, že v súťaži krásy sú odlišné kritériá. Miss by mala byť dievčina typu krv a mlieko. To, čo vyhovuje na Miss, je na móle neakceptovateľné. Barbora mohla byť v modelingu úplne niekde inde, no chýbala jej motivácia. Keby na sebe viac popracovala...

U Denisy Mendrejovej hodnotím kladne postavu. Čo sa týka modelingu, v tejto oblasti bola veľmi profesionálna. To musím uznať. Pracovala vždy s veľkým nasadením.

Tip na väčší úspech v celosvetovej súťaži krásy:

Nerozhodne.


Missky očami odborníkov: Redšie
Zobraziť galériu (8)
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adriana Tomeková - majiteľka súkromnej kliniky krásy Tomar

MISS UNIVERSE - DENISA MENDREJOVÁ

Tvár
Klady: jemné črty tváre, pekný úzky nos, biele zuby, milý úsmev, zvodný pohľad, úzka šija, dĺžka a farba vlasov vyhovuje.
Zápory: vlasy sú redšie, suchšie, bez lesku a s rozštiepenými končekmi.

Postava
Klady: vzpriamené držanie tela, štíhla a súmerná ženská postava, úzky driek, dlhé štíhle nohy, pevný zadok a primeraná veľkosť hrudníka.
Zápory: mohla by mať trošku vyššiu postavu (chýbajú - cca 3cm.)



MISS SLOVENSKO - BARBORA FRANEKOVÁ

Tvár
Klady: pekná tvár, krásne veľké zvodné oči, milý dievčenský úsmev, krásne lesklé a husté vlasy vyhovujúcej dĺžky.
Zápory: nevidím.

Postava
Zápory: nesúmerná postava, menej výrazný driek, širšie boky, silnejšie stehná, neforemný zadoček, celulitída I. stupňa, nesprávne držanie tela.
Klady: vysoká a štíhla postava.

Tip na väčší úspech v celosvetovej súťaži krásy:

Myslím si, že Denisa Mendrejová má v Miss Universe väčšiu šancu uspieť. Okrem toho, že je veľmi pekná, je aj ctižiadostivá. Má bohaté skúsenosti z predchádzajúcich súťaží krásy. Je inteligentná, dokáže využiť každú situáciu, je dravá a vie sa predať. Ide si za svojim cieľom - vyhrať celosvetovú Miss Universe.


Missky očami odborníkov: Redšie
Zobraziť galériu (8)

Lucia Medeková – profesionálna osobná fitnes trénerka

Obidve sú skutočne nádherné. Ak mám prezentovať svoj subjektívny názor, Denisa Mendrejová je pre mňa absolútnym odrazom ženskej krásy. Symetria jej tela je neporovnateľná s Barborou Franekovou. Samozrejme, na mysli mám symetriu celkovej postavy. Má pekne rozloženú hornú časť tela k dolnej, primerane široké ramená, ženský driek a boky. Taktiež pekne tvarované nohy sú lahôdkou pre oči. Spolu s krásnou tvárou spĺňajú to, čo by som od najkrajšej ženy na Slovensku očakávala.

Víťazka Barbora Franeková je taktiež veľmi pekné dievča. Trochu mi však prekáža nevýrazné držanie tela a útle ramená, čo trochu škodí v celkovom prejave a istote. Na jej mieste by som možno ešte popracovala aj so zadočkom, aby bol o čosi vypracovanejší a vykrojenejší.

Tip na väčší úspech v celosvetovej súťaži krásy:

Denisa Mendrejová. Pevne verím, že jej krása bude ocenená aj v zahraničí.

 


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu