Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Bratislavský Autosalón ponúka atraktívnu šou a ženevské premiéry

Autosalón v Inchebe
Autosalón v Inchebe

Medzinárodný salón automobilov AUTOSALON sa uskutoční v dňoch 21. – 26.4.2009 v Incheba Expo Bratislava. Už po 19-ty krát sa očakáva záujem tisícov návštevníkov a jedinečná prehliadka množstva ženevských premiér. Tento rok je ohlásených 55 výstavných premiér.

Druhá vlna šrotovného sa skončila, pre všetkých, ktorí si ešte nevybrali nové auto je práve AUTOSALON ideálnym miestom pre porovnanie viacerých ponúk značiek a predajcov. Vystavovatelia s lukratívnymi akciami neskončili a je možné očakávať, že práve na autosalóne budú prezentovať zaujímavé výstavné akcie vo všetkých segmentoch automobilov. Okrem akcií na šrotovné je teda možné kúpiť nové auto na základe ďalších výhodných výstavných akcií a zliav.

Salón automobilov prebieha spolu s 15. špecializovanou výstavou autopríslušenstva a servisnej techniky AUTOSERVIS. V dňoch 21. - 23.4.2009 sa v Incheba Expo Bratislava uskutoční aj 5. medzinárodný veľtrh výrobcov a subdodávateľov pre automobilový priemysel a logistiku C.S.I.L. a 4. medzinárodný veľtrh plastov, gumy a kompozitov pre automobilový priemysel CARPLAST. Medzinárodný salón automobilov bol odbornou verejnosťou a novinármi viackrát označený za najdôležitejšiu automobilovú udalosť sezóny na Slovensku.

Tento rok sa AUTOSALONU a veľtrhov CSIL a CARPLAST zúčastní 219 vystavovateľov a predstaví sa 38 automobilových značiek na výstavnej ploche 40.000 m². Počtom zúčastnených vystavovateľov a uvádzaných slovenských premiér autosalón aj tento rok potvrdzuje európsky rozmer.

 

AUTOSALON ponúka okrem atraktívnych výstavných premiér aj zaujímavý sprievodný program, ktorý zaujme ako odbornú verejnosť, tak všetkých návštevníkov, ktorí ho navštívia. Z odborných podujatí sa vo štvrtok, 23.4.2009 uskutoční kuriérsky test úžitkových vozidiel a odborníkov bude tento rok zaujímať bohatý a aktuálny odborný sprievodný program, ktorý sa uskutoční v rámci veľtrhu C.S.I.L. Aktuálnym podujatím veľtrhu bude konferencia s názvom Optimalizácia procesov dodávateľov automobilového priemyslu v období hospodárskej krízy, ktorá je príležitosťou pre diskusiu na aktuálne otázky a súvislosti v dôsledku svetovej hospodárskej krízy.

Veľtrh C.S.I.L./CARPLAST privíta nových vystavovateľov a viaceré profesijné združenia, čo potvrdzuje dôležitosť veľtrhu ako marketingového nástroja predovšetkým v časoch recesie. Je to ideálne miesto pre nové kontrakty a hľadanie nových obchodných možností.

AUTOSALON a súbežne prebiehajúce veľtrhy C.S.I.L., AUTOSERVIS a CARPLAST vytvárajú ideálnu platformu pre diskusiu na tému Aké sú prognózy vývoja v oblasti subdodávateľov pre automobilový priemysel a logistiku pre rok 2009 a nasledujúce roky, ale aj v samotnom automobilovom priemysle.

 

AUTOSALON - atraktívna šou vo vnútri aj von

Autosalón každoročne láka tisíce návštevníkov predovšetkým pútavými expozíciami. Každoročne je to atraktívna šou, ktorá ponúka zaujímavé divadlo zvonku aj zvnútra. Aj tento rok sú pripravené divácky atraktívne crash testy a dopravné ihriská. Terénny polygón ponúka možnosť vidieť a vyskúšať si jazdu v terénnom automobile po špeciálnej trati. Aj tento rok nebude chýbať tuningové centrum v hale A1, ktoré v nedeľu 26. apríla otvorí tuningovú sezónu. Pre návštevníkov je pripravená špeciálna sekcia karavanov a obytných automobilov a sekcia veteránov. Súčasťou autosalónu je aj súťaž MISS AUTOSALON, ktorá aj tento rok predstaví najkrajšie dievča autosalónu.

Viac informácií: www.incheba.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu