Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Misska Mendrejová: Sexi prachatá kuchárka! Guláš predá aj za 500€!

Miss Universe Denisa Mendrejová Zobraziť galériu (6)
Miss Universe Denisa Mendrejová (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Tomu sa povie hviezdna budúcnosť! Kráľovná krásy Denisa Mendrejová (22) si miesto žezla zobrala do rúk varechu. A zdá sa, že aj s ňou vie veľmi dobre úradovať. Gurmánstvo jej vynieslo slušný balík peňazí!

Uživila by sa aj ako kuchárka! Nová Miss Universe Denisa Mendrejová sa vo štvrtok večer rozpálila pred varičom. Kuchtila totiž Chili Con Carne, ktoré šlo doslova na dračku. Jednu porciu dokonca predala za päťsto eur.

Na obchodovanie s jedlom sa podujala v rámci charitatívnej akcie Večer(a). Známe osobnosti na nej predávali svoje vlastné pokrmy a výnos z predaja venovali autistickým deťom. Pre ne sa čo najviac peňazí snažila získať aj Erika Barkolová.

Moderátorka Črepín s hviezdičkou ponúkala na predaj najdrahšie palacinky v Bratislave. Za jednu z nich zinkasovala až sto eur. Viac sa však darilo Mendrejovej. Misska mala v pokladničke 585 €, čo je viac ako štvrtina z celkovej vyzbieranej sumy – takmer dvetisíc eur.

Podiel na tejto čiastke tiež mali moderátor Martin „Pyco“ Rausch, herečka Oľga Belešová, humorista Ivan „Tuli“ Vojtek, či tváre Dámskeho magazínu STV – Iveta Malachovská, Andrea Vadkerti, Soňa Müllerová a Karin Majtánová. Akciou sprevádzali Lucia Kollárová a Martin Kontúr, ktorí spolu moderovali po prvý krát.

Sledujte TOPKY TV: Denisa Mendrejová a Erika Barkolová nielen o varení!



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu