Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Súkromná párty Miss Universe Mendrejovej: Odviazaný žúr až do rána!

Denisa Mendrejová sa odviazala. Zobraziť galériu (8)
Denisa Mendrejová sa odviazala.

BRATISLAVA – Boli sme pri tom! Topky.sk si nedali ujsť privátny večierok čerstvej víťazky súťaže Miss Universe 2009 Denisy Mendrejovej (22). Blondínka oslávila zisk korunky bujaro.

Spoločnosť jej robili blízki kamaráti a kamarátky, ktorí ju podporovali aj počas finálového večera. „Takýmto spôsobom som sa im chcela odvďačiť za prejavenú priazeň a osláviť úspech spolu s nimi,“ prezradila topkám Denisa.

To, že sa na pondelkovej párty v istom bratislavskom podniku zabávala v kruhu blízkych na výbornú, dokazujú aj naše fotografie. Čerstvá kráľovná krásy zapózovala s transparentom, s ktorým ju v nedeľu na priamom prenose povzbudzovali. Sexica dokonca prepožičala svoju korunku kamarátovi – fotografovi Jarovi Ježekovi. So šerpou zasa zapózovali Denisin otec Ivan a fotograf Ján Freire Hudcovič.

Ako nám počas večierka blondínka prezradila, po dlhých týždňoch príprav a stresov spojených so súťažou sa konečne uvoľnila. „Všetky tie starosti zo mňa opadli,“ povedala topkám víťazka, ktorá oslavovala až do pol tretej ráno.

Viac fotografií nájdete v našej GALÉRII!

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu