Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Miss Universe Mendrejová: Zadoček už odhalila! Čo ešte ukáže?

Miss Universe Denisa Mendrejová Zobraziť galériu (9)
Miss Universe Denisa Mendrejová (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Nehanbí sa! Novopečená Miss Universe 2009 Denisa Mendrejová (22) si je vedomá svojich predností. Počas včerajšieho prenosu ich aj patrične predviedla. Zadoček napasovala do tesných tango nohavičiek.

Víťazka súťaže krásy Denisa Mendrejová si zvolila najodvážnejšiu voľnú disciplínu počas udeľovania ocenení Miss Universe. V sexi kostýme ukázala takú sambu, ktorou by pokojne mohla konkurovať aj profesionálnym tanečníčkam na brazílskom karnevale. Spomedzi všetkých dievčat vystavila svoje krivky na obdiv ešte predtým, ako sa spolu so všetkými finalistkami predviedla iba v plavkách. Tie dokonca zakrývali viac, ako samotný kostým.

Je teda zjavné, že krásnej blondínke nechýba riadna dávka exhibicionizmu. Ktovie, či po odhalení svojho takmer obnaženého pozadia predvedie aj čosi viac spredu. Lákavou ponukou pánskeho magazínu sa nechala zviesť aj jej predchodkyňa – víťazka v roku 2007 Lucia Senášiová. Svoje telo vystavila bez okolkov na obdiv. Bude ju nasledovať aj táto krásavica? Nechajme sa prekvapiť!

Pozrite si dráždivé fotografie v našej GALÉRII!

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu