Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Sexi misska Mendrejová: Wow, tá sa teda vie rozpáliť!

Miss Universe 2009 Denisa Mendrejová Zobraziť galériu (4)
Miss Universe 2009 Denisa Mendrejová

BRATISLAVA – Jarné pošteklenie! Zdá sa, že sexi kráľovná krásy Denisa Mendrejová (22) veľmi dobre vie, ako „vyťažiť“ zo svojej príťažlivosti. Dôkazom môžu byť aj pikantné snímky, ktoré zvodná plavovláska nafotila len nedávno.

Sexepíl má v krvi! Presne to možno skonštatovali tí, ktorí videli výsledok fotenia úradujúcej Miss Universe Denisy Mendrejovej. Sympatická Bratislavčanka pred pár týždňami pózovala pred objektívom fotografa iba v spodnej bielizni.

„Nebolo to odvážne. S týmto som nemala problém, bolo to v rámci normy,“ zhodnotila topkám fotenie Mendrejová. Vo zvyku známych osobností býva, že nafotia aj odvážne akty. Väčšinou ich k tomu motivuje pozornosť médií, peniaze, alebo charita.

Denisy sme sa preto opýtali, či sa aj ona pohrávala s podobnou myšlienkou. „Zatiaľ nie,“ povedala nám blondína. Odhodlá sa teda zvečniť v Evinom rúchu? Lukratívna ponuka jej možno v rozhodovaní pomôže.

Pozrite si jej šteklivé fotografie v GALÉRII!



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu