Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Hriešne sexi Miranda Kerr: Má prsia ako šťavnaté pomaranče!

Miranda Kerr Zobraziť galériu (8)
Miranda Kerr

BARCELONA - Príťažlivá modelka austrálskeho pôvodu sa v pondelok stala očarujúcou ozdobou Barcelonského týždňa módy. Miranda (25) sa na móle predviedla v sexi priliehavej kreácii, ktorá zvýraznila jej krásne tvarované prednosti a pomohla stelesniť božský sexepíl!

Mladá topmodelka rozpálila prítomných mužov úpletovými šatami z dielne návrhára Marka Fasta, v ktorých ukázala štíhle nôžky, útle ramená a zamatovú pokožku dekoltu. Práve oblasť hrudníka sa v Mirandinom prípade stala najpríjemnejším prekvapením. Odvážny outfit jej totiž dokonale obopínal prsia, ktoré svojím tvarom a oranžovou farbou pripomínali čerstvo dozreté pomaranče.

Miranda je vo svete modelingu známa predovšetkým ako jeden z anjelov luxusnej spodnej bielizne Victoria's Secret - tvárou tejto značky sa dokonca stala ako úplne prvá z kontinentu protinožcov.

Krásna brunetka svoju úspešnú kariéru odštartovala už vo veku trinástich rokov. Najväčší zlom však zaznamenala až v roku 2006, keď podpísala lukratívny kontrakt s kozmetickou firmou Maybelline New York. Vďaka reklamnej kampani sa objavila v prestížnych dámskych magazínoch ako Cosmopolitan či Elle.

Hriešne sexi Miranda Kerr:
Zobraziť galériu (8)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu