Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

István z Talentu: Užíva si „slávu“... Baby sa mu ponúkajú!

István Habotász Zobraziť galériu (6)
István Habotász (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – A že dnešným dievčatám nelichotí recitovanie básní... Zdá sa, že opak je pravdou. Na vlastnej koži sa o tom presviedča siedmy finalista šou Slovensko má talent István Habodász (16).

V slovenskom jazyku síce výrečný nie je, ale v niektorých prípadoch slová až tak dôležité nie sú. Rodákovi z Komárna stačilo, že sa párkrát objavil na obrazovke, a dievčatá sú z neho namäkko. „Spoznávajú ma na ulici,“ opisuje István zmeny v živote, za ktoré vďačí talentovej šou.

Nuž, pozornosť nežnejšieho pohlavia si vyslúžil aj napriek tomu, že nepatrí práve do kategórie modelov. Dôležité však je, že dokáže okolie rozosmiať. A ženy humor milujú. Stačí si pozrieť jeden prednes básne v podaní Istvána Habodásza a o zábavu je postarané. Dokonca sa ani samotný recitátor netají tým, že ho pri písaní vlastnej tvorby v maďarskom jazyku inšpiruje práve humor.

A tak nečudo, že o jeho spoločnosť prejavujú slečny enormný záujem. „Fanúšičky sa už objavili. Kontaktujú ma najmä cez internetové zoznamky,“ prezradil pre topky.sk István, pričom ho otec vzápätí doplnil slovami: „Bol tam iba pol hodinu a mal tam plno báb. Chceli ísť na kávu a tak...“ Ako sme zistili, István zatiaľ žiadnu priateľku nemá. Jeho láskou sú momentálne knihy a recitovanie. Rád by sa však zameral na herectvo. „Hrám v amatérskom divadle,“ dozvedáme sa. Uvidíme teda, ako dlho mu pri takomto nápore žien vydrží záujem o umenie...

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu