Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Jindřich z Talentu: Matka pre jeho vystúpenie takmer skolabovala!

Jindřich Reichert Zobraziť galériu (2)
Jindřich Reichert

BRATISLAVA – Tu už končia všetky žarty! Adepti na lákavú niekoľkomiliónovú výhru v šou Slovensko má talent sú, zdá sa, kvôli víťazstvu schopní prekročiť aj vlastné hranice. Riskantné akrobatické kúsky spojené so zápisom do Guinnessovej knihy rekordov chcel predviesť aj Jindřich Reichert (19). Jeho matke to však nedalo spať ...

Z nablýskaného vystúpenia divadielko. Semifinalista markizáckej šou Slovensko má talent Jindřich Reichert musel nútene poľaviť zo svojich siláckych rečí. Vinu pritom hádže na vlastných rodičov. „Mám zlé správy!!! Maminka mi zakázala tú bedňu aj telefonovanie počas pokusu o rekord! Ospravedlňujem sa,“ znel text esemesky, ktorú poslal Jindřich štábu relácie len deň potom, čo narobil poriadny rozruch okolo svojho čísla, keď pre seba dožadoval dvoch asistentov.

Spomínaná bedňa s fiktívnym telefonovaním zohrávali v jeho vystúpení podstatnú rolu. Mali sa totiž postarať o veľkolepý začiatok a koniec Jindřichovho programu.

Devätnásťročný cirkusový akrobat spôsobil svojej mame kvôli obavám o jeho zdravie poriadné starosti. „Celú noc nespala preto, že sa o mňa bude báť. Takže radšej poslúchnem rodičov!“ Dôrazne píše v spomínanej SMS správe. Netaktné konanie si však talentovaný mladík uvedomuje. „Viem, že toto moje jednanie teraz nemá úroveň,“ ospravedlňuje svoje rozhodnutie prostredníctvom krátkej textovej správy.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu