Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Honzík s milenkou Škamlovou: Divoká párty medzi polonahými telami!

Honzík Novotny sa na žúre odviazal. Zobraziť galériu (15)
Honzík Novotny sa na žúre odviazal. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Nagelovaný seladón Honzík Novotný (31) si to vie poriadne užiť aj so svojou snúbenicou Romanou Škamlovou (20). Nedávno si zaľúbenci vyrazili na okázalý žúr. To však netušili, čo ich na ňom čaká!

Pri popíjaní to neskončilo. Novotný so Škamlovou sa pred pár dňami poriadne rozohnili. Na pohľad obyčajná párty sa zvrhla na vášnivý žúr. A zo sexom nabitého kotla sa prominentnému páru už nechcelo odísť. Niet divu! Toľko sporo odetých tiel na spoločenských akciách bežne nevídate. Čaro erotického večera umocnili zvodné a sporo odeté modelky

V lete sa na párty tejto značky zúčastnila miss Universe 2007 Lucia Senášiová. Dokonca zo seba nechala zostrihať šaty a predviedla tak menší striptíz. Tentokrát však chýbala. Žúr si však, samozrejme, nedala ujsť Erika Judínyová. Bez drobnohľadu prvej dámy bulváru by sa nemohla zaobísť žiadna poriadna spoločenská udalosť.

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

 

 

Foto: paparaci.sk



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu