Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Toto je „Honzíkov“ zadoček!

Zobraziť galériu (11)

BRATISLAVA – Nosí čipkované prádlo...?! Modelka a priateľka mníchovského podnikateľa Honzíka Novotného (31) Romana Škamlová (20) sa na nedávnej Salon hair show predviedla nielen extravagantným účesom, ale aj v sexi spodnej bielizni!

Bývala Miss sympatia a prvá vicemiss Slovenska 2007 Romana Škamlová sa spolu s ďalšími modelkami predviedla na vlasovej šou v odvážnej spodnej bielizni. Účesy si pri tejto prehliadke všímal asi málokto. Prítomných divákov totiž zrejme oveľa viac zaujali sporo odeté slečny.

Niet divu. Veď sa tu okrem spomínanej Romany, ktorú si nenechal ujsť ani jej priateľ milionár Honzík Novotný, predviedla aj jej kolegyňa - Miss Slovensko 2007, Veronika Husárová. Romana Škamlová sa ukázala v anjelských krídlach v bielom čipkovanom „prádle“ a Veronika Husárová v diabolskom čiernom korzete s podväzkami.

„Cítila som sa výborne. V tých krídlach ako anjel s diablom v tele. Ako počas módnej šou Victoria´s secret, ktorú som vždy túžila predvádzať. V takomto kúsku oblečenia mi nerobí problém vyjsť na mólo,“ prezradila pre topky.sk Škamlová. „Rok po misske som nepredvádzala spodnú bielizeň, pretože sa mi to zdalo nevhodné v spojení s titulom,“ dodala Romana. Pred súťažou Miss však už podobné prehliadky absolvovala. 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu