Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Honzík Novotny: Pochoval ulízaného playboya!

Honzík Novotny s vynoveným imidžom. Zobraziť galériu (13)
Honzík Novotny s vynoveným imidžom.

BRATISLAVA - Toto je nový Honzík! Podnikateľ Novotny (31) dal tonám gélu na vlasoch zbohom. Lesk sveta celebrít si bude užívať po novom. Svojský účes vystriedal za krátky trendy strih, o ktorý sa postaral vychytený kaderník Igor Novosad. Za imidžovou zmenou však aj tentoraz stojí žena.

Červené ruže rozdal, kosoštvorcové svetríky už nenosí a stop dal prednedávnom aj ulízaným vlasom. K zmene strihu rozhýbala Honzíka nedávna šou kaderníkov, na ktorej sa porozprával s ľuďmi z tohto fachu. A nechal si poradiť aj od svojej priateľky Romany Škamlovej, čo malo za následok, že o pár dní už sedel v kaderníckom kresle Igora Novosada.

Zvislé česanie, zošikmené kotlety, jemná vlnka - to je nová Honzíkova podoba. Zmena k lepšiemu? Na názor sme sa spýtali odborníka. ,,Ten predchádzajúci účes mu pridával na veku. Vyzeral ako princ (smiech). Je to mladý muž, tak si myslím, že mu viac pristane krátky, praktický a šmrncovný účes presne na mieru," hovorí Novosad, ktorý z výsledného efektu nebol nadšený sám. ,,Veľmi sa mi to páči. Podľa mňa to vyzerá super," pochvaľuje si nový strih Novotného priateľka Romana. 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu