Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Ďurianovej nový objav: Čo na neho hovorí Novotný?!

Marianna Ďurianová, Michele Bologna a Honzík Novotny. Zobraziť galériu (10)
Marianna Ďurianová, Michele Bologna a Honzík Novotny.

BRATISLAVA – Markizácka moderátorka Marianna Ďurianová (31) má podľa našich informácii už dlhšie nového priateľa - Taliana Michela Bolognu (30+). Najmedializovanejší vzťah však prežila s mníchovským podnikateľom Janom Novotným (31). Čo prezradil na Marianninho nového fešáka Honzík?

Najznámejší ženích Jan Novotný, ktorý chodil s markizáckou moderátorkou Mariannou Ďurianovou približne rok, šťastie v láske našiel. S modelkou Romanou Škamlovou tvoria pár od februára tohto roku a dokonca sú už aj zasnúbení.

Marianna doteraz také šťastie nemala. Od rozchodu s Novotným mala románik so synom zavraždeného podnikateľa - Tomášom Surovčíkom. Vzťah im však nevyšiel. Tomáš má dokonca už aj novú priateľku - Bibianu. Marianna odvtedy tvrdila, že nikoho nemá.

Pred pár dňami sa však prevalila informácia, že moderátorka má nového priateľa, ktorého vraj tají už niekoľko mesiacov. Podľa našich informácií, je to práve Michele Bologna, o ktorom sme vás ako prví informovali.

Nás zaujímalo, či o jej novom vzťahu a priateľovi niečo vie aj jej bývalý milenec Novotný. „O ňom nič neviem. Ale ak je to tak, že sú spolu, tak nech sa im darí,“ povedal Novotný, ktorý s Mariannou vraj už nie je príliš v kontakte.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu