Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Novotného milenka Škamlová: Honzík, máš doma divošku!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Modelky v rámci svojej práce predvádzajú všelijaké kreácie. Dôkazom toho môže byť aj priateľka Honzíka Novotného (31) Romana Škamlová (20), ktorá vyšla na mólo v modeli pripomínajúcom sado-maso štýl. Blondínka však prekvapila priznaním, že sa jej tento výtvor páčil spomedzi všetkých najviac.

Nedávna módna prehliadka priniesla prekvapenie. Romana Škamlová vyšla na mólo v šatách, v ktorých pripomínala "Dominu." Pôsobila tak, ako keby si chcela podrobiť všetkých chlapov naokolo. A to sa jej vôbec neprekážalo. Práve naopak! „Ten kostým v štýle sado-maso sa mi páčil najviac zo všetkých, ktoré som v ten večer predviedla,“ prezradila topkám.

Nuž, Honzík Novotný si po Marianne Ďurianovej našiel zrejme ešte väčšiu divošku. Výzor zvodkyne totiž Romane vôbec nie je cudzí. Na nedávny koncert Jamesa Blunta prišla v priesvitnej blúzke, ktorú síce maskovala vestou, tá ale poskytovala výhľad na Romanino poprsie.

A ešte viac prekvapila, keď sa v tej istej sexi veste zúčastnila aj tlačovej konferencie k ďalšiemu ročníku Miss. Dokonca nášmu fotografovi ukázala, že má pod oblečením čiernu podprsenku. Honzík, stráž si ju!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu