Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Bačova tanečná „láska“ Jančinová: Ulovila si chlapa zo šoubiznisu!

Barbora Jančinová
Barbora Jančinová

BRATISLAVA – Zvodná tanečníčka z prvej série Let´s Dance Barbora Jančinová (24), ktorá vraj počas šou prežila krátky románik s Jurajom Bačom (31), je už rok zadaná.

Jeho meno síce prísne tají, no nám sa podarilo vypátrať, že tridsaťdvaročný priateľ pracuje v oblasti, ktorá má blízko k slovenskému šoubiznisu. Atraktívna plavovláska Barbora Jančinová sa so svojou súčasnou láskou spoznala pracovne. „My sa poznáme sedem rokov, ale spolu sme niečo vyše roka,“ zdôverila sa topkám bývalá tanečná partnerka Juraja Baču, s ktorým v minulosti údajne prežila menší románik.

Keďže aktuálny vzťah je intenzívny už niekoľko mesiacov, zaujímali sme sa, či zaľúbený pár pripravuje svadbu. „Ježišmária, nie,“ reagovala so smiechom Barbora.

Topky zistili, že jej priateľ pracuje v súkromnej firme, ktorá organizuje rôzne eventy späté s oblasťou šoubiznisu. Zrejme aj to je dôvod, kvôli ktorému sa dvojica tak dlho vyhýbala spoločenským podujatiam a „odtajneniu“ vzťahu. „On sa nechce medializovať,“ povedala pre topky.sk Barbora, ktorá sa s partnerom ukázala aj na nedávnej privátnej párty.

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu