Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Viki Ráková a jej priateľ: Čakajú prírastok do rodiny!

Viki Ráková a Ladislav Pálmai. Zobraziť galériu (7)
Viki Ráková a Ladislav Pálmai.

BRATISLAVA – Herečka Viki Ráková (27) a jej priateľ Laco Pálmai (29) budú čoskoro traja! Ich domácnosť sa totiž o pár dní rozrastie o ďalšieho člena. A topky.sk už poznajú aj jeho meno.

Herečka známa zo seriálov Susedia a Panelák rozširuje svoju „rodinku“. „Áno, čakáme prírastok. 24. novembra budeme traja,“ prezradila pre topky.sk. Ak by ste si však mysleli, že je v druhom stave, mýlili by ste sa. Ako sama tvrdí, na dieťa má ešte čas.

No rada by si vyskúšala, aké je to starať sa o niekoho. S priateľom sa preto rozhodli, že si zaobstarajú zvieracieho maznáčika. „Najskôr sme chceli britskú mačku, ale tá sa musí objednať. A keď sme tak urobili, už nebola. Potom sme šli do Incheby na výstavu psov. Tam sme sa obaja hneď zamilovali do jedného talianskeho chrta,“ prezradila nám Viki Ráková.

Novému členovi domácnosti už dokonca vymysleli meno. „Keďže je to taliansky chrt, zvažovali sme nejaké talianske meno. Vybrali sme Geronimo,“ netajila brunetka. Budúca psičkárka priznala aj to, že svojho psa nemieni rozmaznávať. Rôzne oblečenie mu napriek tomu dopraje.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu