Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Talent: Dnes pôjde prvýkrát do tuhého! Masové vyhadzovanie!

Adela Banášová a Paľo Habera. Zobraziť galériu (17)
Adela Banášová a Paľo Habera.

BRATISLAVA/ZVOLEN – Porotcovia sa budú činiť! Adela Banášová (28), Paľo Habera (46) a Jan Kraus (55) budú v dnešnej epizóde šou Slovensko má talent nekompromisne vyhadzovať súťažiacich. Hromadne!

Romantické prostredie Zvolenského zámku bude svedkom dramatických bojov. Dôvodom je epizóda markizáckej šou Slovensko má talent, ktorú tvorcovia pomenovali Veľký tresk. Porotcovia v nej budú musieť vyhodiť z 200 účastníkov až 150. Zvyšní postúpia do ďalšieho semifinálového kola. Keďže sa bude masovo vyhadzovať, situácia bude poriadne dramatická.

„Nevytešovali sme sa z toho, že toľkí nepostúpili do ďalších kôl. Také sú však pravidlá. Aj o tom je život. Je nám jasné, že sme mnohých nepotešili,“ povedala pre topky.sk Adela Banášová. Ako ďalej prezradila, po citovej stránke upokojovali vypadávajúcich súťažiacich moderátori Barborá Rakovská a Maroš Kramár.

Kruté pravidlá Veľkého tresku

Skupiny

Porotcovia budú vyhadzovať už od skorého rána. Štáb usporiada podľa pokynu porotcov tri skupiny po desať účastníkov. Dovedna to predstavuje tridsať ľudí. V moci porotcov bude, či celú skupinu pošlú ďalej, alebo ich všetkých vyhodia.

Rozstrel

V tejto disciplíne budú bojovať o postup talentovaní súťažiaci, ktorí budú predvádzať čísla podobného charakteru. Objavia sa tu preto napríklad skupiny „športovcov“, „spevákov“ či „tanečníkov“. Jednotlivé talenty tak dostanú možnosť dokázať, či sa od divadelných epizód zlepšili, alebo stagnujú na jednom mieste. Na základe toho budú porotcovia rozhodovať o ich ďalšej účasti alebo neúčasti v šou.

Obálky

Porotcovia budú dávať do obálok dva druhy lístočkov. Biely garantuje postup do semifinále. Červený predstavuje koniec v šou. Obálky budú rozdávať moderátori relácie.

Divoká karta

Každý z porotcov bude mať k dispozícii jednu divokú kartu. Tá ho oprávňuje k tomu, že môže vrátiť niektorý z vyhodených talentov späť do hry. A zaručiť mu tak postup do semifinále.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu