Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Gyöngyi z Talentu: Toto sú jej rodičia! V takýchto podmienkach by žila!

Rodičia mladej Gyöngyi - Anna a Martin Bódišovci. Zobraziť galériu (11)
Rodičia mladej Gyöngyi - Anna a Martin Bódišovci. (Zdroj: Topky.sk)

DULOVCE/BRATISLAVA – Topky.sk vypátrali rodičov pätnásťročnej Gyöngyi, ktorá v markizáckej šou Slovensko má talent rozplakala porotu svojim osudom "nechceného" dieťaťa. Otázne však je, či pre talentovanú speváčku nie je detský domov naozaj lepším riešením, než bývanie u vlastných rodičov.

Keď mali Bódišovci desať detí, tie nasledujúce tri putovali do detského domova. Medzi nimi aj Gyöngyi. „Ako som ju porodila, dala som ju do dojčenského ústavu,“ povedala nám Anna Bódišová (58).

Samozrejme, zaujímalo nás, prečo po toľkých deťoch tie ďalšie putovali preč. „Nemali sme kde bývať a nemali sme ani hygienické podmienky. Je mi to ľúto, no musela som jej pomôcť v živote práve tak, že som ju dala na výchovu tam,“ vysvetľovala Anna.

O hygienických a ďalších životných podmienkach sme sa presvedčili na vlastné oči. Bódišovci bývajú v starom, polorozpadnutom dome. „Každá sestra, čo sa vydala, si kúpila dom. Anne sme nechali tento po rodičoch,“ prezradila Margita Bandová - sestra Anny Bódišovej.

Natlačení ako v konzerve

Dom má tri miestnosti: v jednej býva sesternica, v druhej strýko a Bódišovci majú k dispozícii tú poslednú. A v nej bývajú rodičia so svojimi siedmimi deťmi a niekoľkými vnúčatami. Tam žijú, varia a spia. Napriek tomu veria, že si raz domov privedú aj Gyöngyi. „Nechceme ju dať adoptovať, chceme ju mať doma,“ tvrdia rodičia, ktorí sú na svoju dcéru momentálne nesmierne pyšní. Gyöngyi znamená v maďarčine perla a tou pätnásťročné talentované dievča nepochybne je. Veď sa jej podarilo rozplakať aj nekompromisného kata Paľa Haberu.

Gyöngyi Bódišová má dvanásť súrodencov: Martin (36), Anna (34), Oľga (25), Laci (22), Katka (20), Matej (18) a Zoltán (17) bývajú s rodičmi, Andrea (28), Lucia (27) a Ivan (26) sa už osamostatnili, Roman (18) a Andrej (13) skončili rovnako, ako Gyöngyi v detskom domove.

 

Fotografie rodiny Gyöngyi Bódišovej si môžete pozrieť v GALÉRII.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu