Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Rodičia Gyöngyi z Talentu: Oberú ju o peniaze?!

Gyöngyi Bódišová a jej rodičia. Zobraziť galériu (6)
Gyöngyi Bódišová a jej rodičia. (Zdroj: Topky.sk)

DULOVCE/BRATISLAVA – Už si robia zálusk na tri milióny! Gyöngyi Bódišová (15) sa ešte neprepracovala ani do päťdesiatky najtalentovanejších Slovákov, no jej rodičia už majú premyslené, čo urobia s jej prípadnou výhrou.

Gyöngyi z detského domova Žitavce už na kastingu do markizáckej šou Slovensko má talent spomínala, že chodila k rodičom na prázdniny. My sme však zistili, že to pre ňu nebola len zábava. „Brávali sme ju na brigády, zarábala peniažky,“ prezradila nám Margita Bandová - sestra Gyöngyinej mamy.

U Bódišovcov je totiž o peniaze núdza. Ako sme sa dozvedeli, nepracujú rodičia, ani deti. „A do domova platíme každý mesiac tisíc tristo korún za Gyöngyi,“ posťažoval sa nám jej otec Martin.

Preto celá rodina dúfa, že nádejná speváčka v súťaži Slovensko má talent vyhrá. Ide totiž o tri milióny, ktoré pripadnú víťazovi! „Kúpili by sme dom, nábytok... Gyöngyi by mala krásnu izbu a všetko by sme kúpili pre ňu, aby bola pekná,“ povedala Anna Bódišová, ktorá svoju dcéru odložila hneď po pôrode do dojčenského ústavu.

Ktovie, ako by to s vyhratými peniazmi dopadlo v skutočnosti. Aj tri milióny sa pri desiatich nepracujúcich ľuďoch rozkotúľajú veľmi rýchlo.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu