Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Zhrozená Banášová: Megaprsia jej vyrazili dych!

Zobraziť galériu (9)
(Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA/LOS ANGELES – Toto sa len tak nevidí! Pohľady poroty a divákov pútala už len tým, že prišla na javisko, kde vystavila na obdiv gigantické vnady. Talent však nemala iba na obrovitánske prednosti. To „najlepšie" ešte len malo prísť! A ľahostajnou to nenechalo ani Adelu Banášovú (28).

Američanka Susan Sykes (47), ktorá na pódiu vystupovala pod menom Busty Heart, patrí rozhodne medzi najkontroverznejších účastníkov reality šou America´s Got Talent. V podobnej forme sa u nás vysiela pod názvom Slovensko má talent.

Američanke sa podarilo zaujať nielen svojím bujným poprsím, ale aj odvážnymi kúskami, ktorými šokovala aj Adelu Banášovú. Porotcovská tvár šou Slovensko má talent nevychádzala z údivu nad tým, ako Susan s úsmevom na perách ničila prsiami plechovky aj dosky.

,,To video som videla a zdalo sa mi veľmi čudné," povedala s miernou nechuťou v hlase pre topky.sk Banášová. Druhým dychom však s humorom sebe vlastným dodala: „So závisťou by som ju poslala ďalej." Nechutné kúsky, ako napríklad drezúra opíc, holubov, či iných zvierat, ktoré poburujú verejnosť v jesennej markizáckej šou, sú zrejme iba slabým odvarom toho, čo boli schopní predviesť Američania.



Podaril sa aj vám nejaký šokujúci kúsok? Ukážte sa! Pridajte svoje video na free.sk. Najlepšie zverejníme!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu