Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Banášová: Prichytená s neznámym chlapom!

Adela Banášová Zobraziť galériu (3)
Adela Banášová (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Už dlhší čas sa pošuškáva, že niekoho má! Moderátorku Adelu Banášovú (27) nafotil istý týždenník s podnikateľom Igorom (37), ako si pri jej aute vymieňajú bozky na líce a správajú sa k sebe dosť kamarátsky. Okamžite to vyvolalo špekulácie, či si populárna televízna tvár našla náhradu za Tomáša Bezdedu (22). Topky.sk sa na to spýtali priamo Adely.

Fotografie, ktoré v týchto dňoch zverejnil istý týždenník, zachytávajú Adelu Banášovú s neznámym mužom na stretnutí pri Dunaji. Na záberoch vystupuje Adela z jeho auta, ktoré zaparkovalo hneď vedľa jej "tátoša".

Vysadá, muž otvára kufor a spoločne prekladajú igelitové tašky s nákupmi do toho moderátorkinho. Po chvíli sa lúčia bozkom na líce. Logicky sa preto vynorili dohady, či má najúspešnejšia slovenská moderátorka novú známosť. Veď je už približne deväť mesiacov sama. Narovinu sme sa jej spýtali, či je spomínaný chlap jej nový milenec.

„Nie je,“ popiera Adela. „Dali sme si také tie líčkové pusy. Je to pracovno – kamarátsky vzťah,“ vysvetľuje moderátorka. V jej okolí sa však už čoraz intenzívnejšie pošuškáva, že rozchod s Tomášom Bezdedom už prebolel a vo svojom náručí už zviera iného muža. Ten je podľa našich informácií od jej predchádzajúceho partnera starší. Dokonca sa povráva, že je aj dobre finančne zabezpečený.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu