Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Banášová ako porotkyňa: Perla za perlou!

Adela Banášová Zobraziť galériu (11)
Adela Banášová

BRATISLAVA – Adela Banášová (27) je označovaná za šarmantnú a vtipnú moderátorku. Včera sa prvýkrát predstavila ako porotkyňa v šou Slovensko má talent. Do svojho slovníka zaradila aj nepríjemnú pravdu. Tromfne vo vyjadreniach kata Paľa Haberu (46)?

Ako najprísnejší porotca sa v nedeľu predviedol Pavol Habera, ktorý väčšinou ako prvý stratil nervy s netalentovanými účastníkmi.

Ani Adela však nebola ako med. Skupinu pubertálnych tanečníkov skritizovala za „gaťkové momenty“. „Tangáče nie sú od slova tango, ani tancovať,“ vyjadrila svoj nesúhlas s niektorými prvkami choreografie.

Inú súťažiacu, Katarínu z Galanty, zas porota podozrievala, že sa pred vystúpením niečím nadopovala. „Niektoré paštéty dobre šlapú,“ okomentovala Adela Katkino priznanie, že si dala len rožky s paštétou.

Tú najpozitívnejšiu perlu „hodila“ Adela Jozefovi, ktorý predvádzal freestyle s futbalovou loptou. „Máš obrovskú koordináciu všetkého, čo na tebe narástlo,“ zložila mu poklonu.

Obávaný porotca Paľo Habera sa v prvom kole zatiaľ zmohol len na chvály a odmietanie súťažiacich bežným slovníkom. Zrejme sa však ešte rozbehne a bude Adele zdatne konkurovať.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu