Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Afterparty Cat Girl: Pamela neprišla! Organizátori ju schovali!

Pamela Anderson Zobraziť galériu (16)
Pamela Anderson (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Chceli ju mať iba pre seba! Afterparty Cat Girl, ktorá sa konala v bratislavskej Inchebe, sa musela zaobísť bez najväčšej hviezdy Pamely Anderson (41). Topky.sk zistili, že organizátori večera pripravili pre americkú sexbombu druhý utajovaný žúr.

Americká herečka a bývalá topmodelka Pamela Anderson, ktorá sa preslávila najmä seriálom Pobrežná hliadka, pomohla v sobotu večer vybrať víťazku súťaže Cat Girl 2008. Po priamom prenose nasledovala afterparty, v súvislosti s ktorou sa prítomní pozvaní hostia a novinári bezpochyby najviac tešili, že sa na nej objaví aj americký sexidol - Pamela Anderson. Mnohí však ostali sklamaní. Pamela totiž na afterparty neprišla.

Topky.sk zistili, že organizátori večera jej pripravili súkromnú VIP party. Tá sa uskutočnila v jednom z najluxusnejších bratislavských podnikov. K plavovlasej kráske sa tak okrem niekoľkých vyvolených nedostali novinári ani ostatní pozvaní hostia. Zrejme sa báli o jej bezpečnosť, alebo ju jednoducho chceli mať iba pre seba.

„Záchranárka“ Pamela mala za vystúpenie v televíznej šou zinkasovať v prepočte tri milióny Sk (99.582 eur). Ďalší milión korún (33.194 eur) mali údajne vyjsť ostatné výdavky súvisiace so zabezpečením jej pobytu v krajine. Kto vie, či tam bola zarátaná aj táto utajovaná VIP party...

Zato na oficiálnej afterparty nechýbali známe markizácke hviezdy ako Marianna Ďurianová, Martina Šimkovičová, Erika Judínyová, Pavol Bruchala či Barbora Rakovská. Hľadanie najkrajšej mačičky si nenechal ujsť ani milionár Boris Kollár, či jeho bývalá priateľka Linda Rezešová. Obaja prišli v doprovode svojich kamarátov. Ujsť si ju nedal ani moderátor večera Tomáš Maštalír, ktorý sa v ten večer nepohol od svojej priateľky Táni Pauhofovej.

Kto sa okrem už spomínaných osobností zúčastnil tejto oficiálnej afterparty si môžete pozrieť v GALÉRII.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu