Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Pamelin príchod na Slovensko ohrozený!

Pamela Anderson Zobraziť galériu (16)
Pamela Anderson

BRATISLAVA/LOS ANGELES – Nastali nečakané komplikácie. Silikónová kráska Pamela Anderson (41) by sa mala už zajtra objaviť v súťaži krásy, ktorú organizuje Lucia Senášiová (23) pod názvom Cat Girl. Príchod televíznej záchranárky na Slovensko sa však skomplikoval.

V týchto chvíľach už mala Pamela Anderson sedieť v lietadle. Všetko je však inak! „Neprestúpila na let z Los Angeles do New Yorku," dozvedeli sme sa od nášho zdroja. Celý realizačný tím, ktorý zabezpečuje na Slovensku bezproblémový príchod hollywoodskej herečky, je kvôli tomu hore nohami.

Už zajtra večer by mala totiž prsnatá blondínka zasadnúť do porotcovského kresla súťaže Cat Girl, ktorú bude vysielať televízia Markíza. V súvislosti so vzniknutou situáciou sa preto topky.sk spojili s misskou Luciou Senášiovou. Tá spomínanú súťaž organizuje. 

„Pamelin make-up artista našim ľudom nadiktoval svoje umelecké meno. Keď prišiel na letisko s pasom, kde mal občianske meno, nechceli ho pustiť do lietadla,“ povedala nám. A bez neho sa sexbomba nepohne ani na krok. Ktovie, či sa jej teda podarí prísť na Slovensko načas, aby stihla spomínanú súťaž.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu