Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Dve sexi blondínky: Judínyová vyspovedá Pamelu!

Pamela Anderson Zobraziť galériu (12)
Pamela Anderson

BRATISLAVA – Známa záchranárka z Pobrežnej hliadky Pamela Anderson (41) napriek letiskovým komplikáciám v Los Angeles nakoniec predsa len priletela na Slovensko. Topky.sk zistili, že jediný živý rozhovor, ktorý poskytne, bude pre moderátorku Smotánky Eriku Judínyovú (36). Dala si však podmienku!

Aj keď je prsnatá blondínka Pamela Anderson vzdialená od Hollywoodu na tisíce kilometrov, napriek diaľke nezostáva nič dlžná svojim hviezdnym manierom. V súvislosti s chystaným vystúpením na slovenských obrazovkách si totiž dala podmienku, že musí televízia objednať špeciálne filtre, aby pred kamerou vyzerala lepšie.

Samozrejme, že takýmto svetovým celebritám treba vyhovieť. A tak utekal realizačný tím zo Záhorskej Bystrice až do Nemecka, kde ich zadovážil. Nebola to však jej jediná požiadavka. Pamela Anderson odmietla aj akékoľvek fototermíny pre slovenské médiá. Vďaka tomu má aspoň istotu, že sa objaví perfektne naštylizovaná iba pred mikrofónom Eriky Judínyovej, ktorá s ňou urobí živý vstup v dnešnej Smotánke.

„Určite mám trošku trému. Veď sa budem rozprávať naživo pred miliónom ľudí so svetovo známou osobnosťou. V médiách mám však dlhoročnú prax, tak verím, že to dobre dopadne,“ prezradila pre topky.sk Erika.

Pamela Anderson zavítala pod Tatry kvôli súťaži krásy s názvom Cat Girl, ktorú organizuje Miss Universe 2007 Lucia Senášiová. Hollywoodska hviezda si zasadne do porotcovského kresla. Jej prílet na Slovensko bol však skomplikovaný kvôli nedorozumeniu na letisku v Los Angeles, odkiaľ mala prestúpiť na lietadlo do New Yorku. „Pamelin make-up artista našim ľudom nadiktoval svoje umelecké meno. Keď prišiel na letisko s pasom, kde mal občianske meno, nechceli ho pustiť do lietadla,“ povedala pre topky.sk Senášiová.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu