Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Pamela Anderson vyberala slovenskú "sexi mačku"

Pamela Anderson Zobraziť galériu (10)
Pamela Anderson

BRATISLAVA - Americká herečka a bývalá topmodelka Pamela Andersonová, ktorá je známa zo seriálu Pobrežná hliadka, pomohla vybrať víťazku súťaže krásy Cat Girl 2008. Slovákom však toho pred kamerami veľa nepovedala. Porotu s medzinárodnou účasťou vo večernej šou najviac očarila Natália Dubajová.

"Bolo veľmi ťažké vybrať, všetky dievčatá boli očarujúce," povedala tesne pred vyrieknutím mena víťaznej Tlmačanky Andersonová (41). Svetoznáma prsnatá blondína šetrila počas celého súťažného večera slovami. "Ahoj Tomáš. Ahoj Slovensko," utrúsila stručne po slovensky počas nástupu na scénu, za čo si vyslúžila potlesk publika. Večerom divákov sprevádzal populárny herec Tomáš Maštalír.

Spolu s Andersonovou do poroty zasadol aj šéf agentúry Elite Model v Miami Paolo Buonfante, olympijský víťaz vo vodnom slalome Michal Martikán, úspešný snoubordista Rado Židek a modelka a víťazka Miss Universe 2007 Lucia Senášiová. Najkrajšia "sexy mačka" sa môže okrem iného tešiť na miliónovú zmluvu, luxusné auto a sľubovanú svetovú kariéru v modelingu.

Okrem poroty vyberali svoju Cat tip aj televízni diváci, ktorí mohli hlasovať za svoju favoritku zaslaním krátkej textovej správy z mobilného telefónu. Najväčšie sympatie v obývačkách Slovákov si spomedzi desiatky dievčat získala Bratislavčanka Lenka Cibulová.

Podrobnosti o premiérovej návšteve Andersonovej na Slovensku podliehali prísnemu utajeniu. Médiá špekulovali o tom, že za vystúpenie v televíznej šou sa jej konto rozrastie v prepočte o tri milióny Sk (99.582 eur). Ďalší zhruba milión korún (33.194 eur) mali údajne vyjsť ostatné výdavky súvisiace so zabezpečením jej pobytu v krajine.

Hollywoodska celebrita, ktorej skrachovali už tri manželstvá, prišla do Bratislavy s niekoľkočlenným osobným sprievodom. Ubytovala sa na jednu noc v päťhviezdičkovom bratislavskom hoteli, do ktorého ju v sobotu dopoludnia priviezla z rakúskeho letiska Schwechat luxusná limuzína po prílete z New Yorku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu