Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Juraj Bača: Nový účes - nová frajerka?

Juraj Bača Zobraziť galériu (3)
Juraj Bača (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Bývalý kanoista Juraj Bača (31) sa nedávno objavil na módnej prehliadke Daniely Kralevich v role manekýna.

Prítomní hostia mohli obzerať nielen jeho oblečenie či vyšportované telo, ale aj nový účes jojkárskeho moderátora. Že by aj u neho platilo staré porekadlo: „Zmena účesu - zmena partnera“?

Športovec telom aj duchom Juraj Bača je stále slobodný. V otázke partnerky, ktorá by mu vyhovovala, je stále prieberčivý. Nevybral si ani spomedzi desiatky atraktívnych Sloveniek a Češiek bojujúcich o jeho priazeň v jojkárskej reality šou VyVolená.

Po jej skončení sa údajne opäť vrátil k bývalej americkej priateľke Jessice. Minulý štvrtok sa však objavil na charitatívnej módnej prehliadke Daniely Kralevich ako model počas Diamantovej noci módy, pričom prítomným neunikol ani fakt, že Bača ostrihal svoju dlho pestovanú a vždy perfektne nagélovanú ofinu.

A tak sa začala vynárať otázka, či za tým náhodou nie je žena. Pred niekoľkými dňami ho dokonca bulvárni fotografi prichytili na obede v spoločnosti istej blondínky. Bača však akýkoľvek vzťah s ňou hneď poprel a tvrdil, že je to jeho dlhoročná kamarátka. Nechajme sa prekvapiť, či sa z toho náhodou niečo nevyvinie.

Moderátorovi dali bleskovky.sk možnosť na vyjadrenie sa k tejto téme, no neodpovedal na telefonát ani esemesky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu