Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Dočekal robil v Jojke poriadky!

Dočekal bol pri komunikácii s Krajcerom dosť rozrušený.
Dočekal bol pri komunikácii s Krajcerom dosť rozrušený.

BRATISLAVA - Český podnikateľ David Dočekal (30), manžel Anety Dočekalovej-Pariškovej (34), konečne začal konať!

Zrejme už pretiekol pohár trpezlivosti v súvislosti s rozruchom okolo údajnej krízy jeho manželstva a rozhodol sa problém riešiť. Aj fotografie zo včerajšieho popoludnia, keď sa stretol s členom topmanažmentu Jojky Danielom Krajcerom (38), nasvedčujú, že práve táto citlivá téma bola dôvodom ich tajnej schôdzky.

Je utorok krátko po šestnástej hodine. Do bratislavskej reštaurácie West prichádza David Dočekal. „Bol dosť naštvaný a mieril k stolu, kde už naňho čakal pán Krajcer,“ prezrádza očitý svedok stretnutia, ktorému sa podarilo tento narýchlo uskutočnený míting aj odfotografovať. O čom sa dvojica zhovárala, možno len špekulovať. Podľa slov náhodného hosťa reštaurácie David výrazne gestikuloval a občas aj zvýšil hlas. „Vyrozumel som, že hovoril o Anete. Vravel, že ich manželstvo je v najlepšom poriadku,“ hovorí náš zdroj.

Dočekalovej kamarátka si však myslí, že dôvodom ich včerajšieho stretnutia mohlo byť ukončenie Anetinej moderátorskej kariéry v Jojke: „Obaja už chcú mať dieťa a negatívna medializácia neprospieva hlavne Anete. Ťažko znáša, keď sa verejne pretriasa jej manželstvo a súkromie."

Azda sa Dočekal konečne zastal svojej manželky? Na pomoc pri žehlení problému, ktorý manželom znepríjemňuje život, si vybral človeka z vedenia televízie, ktorému asi najviac dôveruje. Veď práve Dano Krajcer bol ten, ktorý zlákal Anetu z politiky späť do televízie. A teraz musel riešiť aj túto kauzu.

Paradoxne Aneta Dočekalová o téme včerajšieho rokovania manžela s jej nadriadeným nemala ani potuchy: „Netuším, o čom sa David a Dano rozprávali, hoci o stretnutí som vedela.“ Krajcer ani Dočekal sa k obsahu ich schôdzky do uzávierky novín nevyjadrili.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu