Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

David Dočekal Anete: Tak už dosť, odíď z Jojky!

David Dočekal by radšej pripravil svoju manželku Anetu o flek, než by ju podržal pred verejnosťou. Zobraziť galériu (10)
David Dočekal by radšej pripravil svoju manželku Anetu o flek, než by ju podržal pred verejnosťou.

BRATISLAVA - Manželskú krízu Anety (34) a Davida (30) Dočekalovcov už pretriasal aj moderátorkin zamestnávateľ - TV JOJ!

Šéfovia televízie chceli upokojiť rozruch okolo krachujúceho vzťahu jednej z najobľúbenejších televíznych tvárí a požiadali o pomoc aj Anetinho manžela. No ten jej opäť podrazil nohy! „Ja nebudem nikomu nič vysvetľovať! Už mám toho dosť. Nech radšej Aneta z televízie odíde!“ vyhlásil rozzúrený český podnikateľ.

Vedenie Jojky sa na vlastnú päsť pokúšalo zistiť, koľko pravdy je na informácii o krachujúcom manželstve Anety Dočekalovej-Pariškovej. „Požiadali Davida Dočekala, aby Anete pomohol. Stačilo, aby sa dali spolu odfotiť, a vydali vyhlásenie o tom, že ich vzťah je v najlepšom poriadku,“ prezradil zdroj zo zákulisia Jojky. Dočekala vraj táto požiadavka od Anetinho chlebodarcu rozhnevala a údajne povedal: „Ja nikomu nebudem nič dokazovať. Ak to má ďalej takto pokračovať, nech radšej Aneta odíde z televízie...“

Televízia sa k tajnému stretnutiu s Dočekalovcami vyjadrila diplomaticky: „Rešpektujeme súkromie našich zamestnancov, preto sa k takýmto témam zásadne nevyjadrujeme,“ zahmlievala hovorkyňa Táňa Tóthová.

Toto boli pre jeho manželku naozaj tvrdé slová. A poriadne zaboleli. Dočekal uštedril Anete prvú podpásovku pred pár mesiacmi, keď nesúhlasil s jej účasťou v jojkárskej dobrodružnej výprave na Filipíny - Celebrity Camp. Svoj názor nezmenil ani potom, keď moderátorka v reality show zvíťazila a získala päťmiliónovú výhru - David ju vtedy neprišiel podporiť na finále. Dôvod? „Nechce sa medializovať,“ opakovala naučenú formulku sklamaná plavovláska. Priestor na vyjadrenie Nový Čas ponúkol aj jej, no do uzávierky novín oň neprejavila záujem.

Je zaujímavé, že prítomnosť médií Dočekalovi neprekážala pred rokom, keď jeho nastávajúca odišla z televíznej obrazovky, aby ako politička podporila Ruskovu Alianciu nového občana vo voľbách. Účasť novinárov vítal aj na ich svadbe, ktorá predchádzala plebiscitu. Dnes už Davidovi všadeprítomnosť médií zrazu nevonia. Ktovie prečo...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu