Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Exguvernér Schwarzenegger v akcii: Umýva auto Stallonemu!

Exguvernér Schwarzenegger v akcii: Umýva auto Stallonemu! Zobraziť galériu (2)
Exguvernér Schwarzenegger v akcii: Umýva auto Stallonemu!

LOS ANGELES – Z guvernéra umývač áut! Zdá sa, že herec a kalifornský exguvernér nebude mať problém nájsť si novú prácu. Jeho kolega Sylvester Stallone (64) sa mohol na vlastné oči presvedčiť, že leštenie karosérie ide bývalému Terminátorovi (63) naozaj skvele!

V ústach cigaru, v ruke leštičku! Obaja herci sa stretli na obede v Beverly Hills, po ktorom Sylvester išiel odprevadiť kolegu k autu. Cestou mu nezabudol ukázať svoj nový štvorkolesový prírastok – čierny sedan od nemeckého výrobcu áut. Arnoldovi sa tento model zjavne zapáčil – až do kým si nevšimol, že jeho karoséria nie je zďaleka taká lesklá, ako by mala byť!

Aby predstaviteľovi legendárneho Rockyho dokázal, že sa v údržbe áut naozaj vyzná, vytiahol pomôcku na leštenie a začal usilovne pracovať. Sylvester, ktorý je za každú zábavu neváhal a začal priateľa upozorňovať na miesta, ktoré pri svojej práci vynechal.

Herci sa nedávno stretli aj pred kamerou a to počas natáčania filmu Expendables, ku ktorému Sly napísal scenár a bol zároveň aj jeho režisérom a hlavným hrdinom. Momentálne pripravuje Expandables 2, v ktorom by sa vraj v úlohe negatívneho hrdinu nemal objaviť nikto iný ako ďalšie akčné eso, Bruce Willis. Ktovie, možno si chcel Arnold leštením Sylvesterovho auta zabezpečiť vo filme nejakú väčšiu úlohu!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu