Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Malachovskej tajomstvo z minulosti: Zrazila cyklistu!

Iveta Malachovská v minulosti zrazila cyklistu. Zobraziť galériu (3)
Iveta Malachovská v minulosti zrazila cyklistu.

BRATISLAVA – Nepríjemný zážitok! Moderátorka verejnoprávnej STV Iveta Malachovská (45) priznala, že v mladosti, tesne po zisku vodičského oprávnenia, spôsobila nehodu. Zrazila cyklistu. Ako vníma nehodu po rokoch?

Iveta Malachovská sa nedávno spolu so svojimi kolegyňami z verejnoprávnej televízie zúčastnila výcviku bezpečnej jazdy. Dámy mali za úlohu manévrovať s vozidlom na zľadovatenej ploche. Pri tejto príležitosti moderátorka prezradila aj svoj nepríjemný motoristický zážitok z minulosti.

„V osemnástich rokoch som si od mamy požičala auto a zrazila som cyklistu, ktorý išiel okolo. Ale išla som asi 20-tkou. Zrazila som ho tak, že som doňho štuchla. A bola som strašne prekvapená, že čo robí na tej ceste, keď ja som chcela ísť doprava a on chcel ísť rovno,“ netajila Malachovská v relácii Extra. 

Zdá sa však, že všetko zlé je na niečo dobré. „Myslím si, že vďaka tomu, že som toho pána štuchla, som začala byť opatrnejšia,“ tvrdí s odstupom času Iveta. Dotyčnému pánovi sa, našťastie, nič vážne nestalo a tmavovláska si aspoň odniesla ponaučenie, ako sa správať za volantom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu