Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Podzámsku odstavili: V Jojke si neškrtneš!

Elena Podzámska ako Grófka z Odsúdených. Zobraziť galériu (5)
Elena Podzámska ako Grófka z Odsúdených. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Vytratila sa! Herečku Elenu Podzámsku (38) už na obrazovkách televízie Joj tak skoro neuvidíme. Po skončení seriálu Odsúdené, kde stvárnila jednu z ústredných postáv, s ňou už nerátajú v žiadnom z pripravovaných projektov.

V poslednej dobe si väčšina televíznych divákov spájala Elenu Podzámsku s postavou mrchy Grófky, ktorú stvárnila v jojkárskych Odsúdených. Napriek tomu, že sa herečka v seriáli z väzenského prostredia osvedčila, ďalšiu pracovnú ponuku od televízie už nedostala. Priestor jej nebol poskytnutý ani v seriáli Panelák, kde sa istý čas objavovala.

Informáciu o tom, že s brunetkou v televízii nerátajú nám potvrdila aj PR manažérka Jojky Perla Vohráliková. „Účinkovanie Eleny Podzámskej v Tv Joj bolo nateraz ukončené. Odsúdené bol jediný seriál, v ktorom dlhodobo účinkovala“ povedala.

Vzhľadom na to, že Jojka plánuje v jari spustiť sedem seriálov, zarazilo nás, že sa Podzámska neobjaví ani v jednom z nich. „Nakrúcali sa v čase, keď bola Elena pracovne vyťažená,“ objasnila dôvod Vohráliková.

A vyzerá to tak, že na nedostatok práce sa herečka nemusí sťažovať ani teraz. „Mám Ordináciu, hráme Rozmarného ducha, nakrúcame jeden seriál pre STV a samozrejme aj dabing,“ pustila sa do vymenovávania aktivít, ktoré ju momentálne zamestnávajú. „Vďaka pánu Bohu mám toho dosť a teším sa,“ dodala.

V pripravovanom seriáli Slovenskej televízie, ktorý má názov Záchranný systém stvárni Elena majorku. „Stojí na strane zákona a ako človek je veľmi ľudská a príjemná,“ povedala na adresu svojej seriálovej postavy herečka. Keďže sme zvyknutí zväčša na to, že stvárňuje mrchy, bude zaujímavé sledovať, ako sa s touto úlohou popasuje.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu