Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Podzámska priznáva: Zlyhávam!

Elena Podzámska Zobraziť galériu (15)
Elena Podzámska

BRATISLAVA – Má výčitky?! Herečka Elena Podzámska (39) navonok pôsobí dojmom, že záležitosti pracovného či súkromného charakteru hravo zvláda. Určité pochybnosti však v nej vyvoláva starostlivosť o dcéru Radku. Brunetka sa totiž obáva toho, že svoju ratolesť nevychováva správne!

Nemá to jednoduché! Elenu Podzámsku sme predvčerom stretli na krste knihy, ktorá zachytáva životný príbeh herca Lukáša Hoffmanna, známeho ako väzenského dozorcu z jojkárskeho seriálu Odsúdené. Príbeh o Lukášovej temnej minulosti napísala jeho mama. Podzámskej sme sa v súvislosti s tým opýtali, ako si ona - matka, rozumie s  Radkou.

Herečka sa pochopiteľne netajila tým, že dcéra je pre ňu najdôležitejším človekom na svete. Ako nám však prezradila, starostlivosť o ňu nie je vôbec jednoduchá. „Je veľmi živé dieťatko, až extrémne. Snažíme sa ju krotiť a mierniť,“ poznamenala Elena.

Dozvedeli sme sa tiež, že Radka zvykne svoju mamu často nahnevať. „Asi je to tou živosťou. Ona je panovačná, tvrdohlavá a veľmi hrdá,“ pustila sa do vymenovávania dcériných povahových vlastností Elena. „Snažím sa ju zvládať a dobre ju vychovať, ale niekedy mám pocit, že zlyhávam,“ dodala.

Ak ste zvedaví, ako si Podzámskej dcéra rozumie s jej mladším partnerom Matejom Chrenom, pozrite si video pod článkom. Tam sa tiež dozviete, či by Elena chcela mať ďalšie dieťa.

Plánujú Elena a Matej svoj vzťah spečatiť svadbou? Čítajte TU. 

Chcete vedieť, ako príbeh Lukáša Hoffmanna zhodnotila Elena Podzámska a Dušan Cinkota? Čítajte TU.

Sledujte Topky TV: Takto to na krste knihy Odsúdený vyzeralo.



Sledujte Topky TV: Rozhovor s Elenou Podzámskou o jej dcére.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu