Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Nešťastný rok 2010: Rolins, Ďurianová, Podzámska... Títo všetci prežili rozchod!

Aj týmto v roku 2010 stroskotali vzťahy. Zobraziť galériu (23)
Aj týmto v roku 2010 stroskotali vzťahy.

BRATISLAVA - V láske sa im nedarilo! Rok 2010 bol naozaj bohatý na rozchody. Po ôsmich rokoch stroskotal vzťah tanečníkov Mirky Kosorínovej (27) a Mateja Chrena (28), za čo mohla herečka Elena Podzámska (38). Nevera Matěja Homolu (37) zas šokovala jeho partnerku Daru Rolins (38). Slovo rozvod sa skloňovalo v domácnosti Žigmunda Pálffyho (37) a Andrey Belányiovej (33).

Nešťastný rok 2010: Rolins,
Zobraziť galériu (23)

Marianna Ďurianová a Pavol Veselý

 

Románik tejto dvojice sa prevalil v októbri. To však už moderátorka randila s očným lekárom niekoľko mesiacov. Síce odmietli čokoľvek komentovať, ich vzťah však potvrdil Pavlov otec. Zdá sa ale, že od tej chvíle to s nimi išlo dolu vodou. Začiatkom decembra sme totiž informovali, že párik prechádza krízou. Najnovšie to už vyzerá tak, že sú definitívne rozídení.  

Nešťastný rok 2010: Rolins,
Zobraziť galériu (23)

Farmár Marián a Darina

 

Láska ako z rozprávky? Títo tridsiatnici sa dali dokopy vďaka šou Farmár hľadá ženu. Od prvého okamihu mali k sebe blízko, neskúsený Marián sa nechal Darinou úplne opantať. Vyvrcholením jojkárskej šou mala byť ich svadba. Tá prebehla v septembri. Keď sa však v decembri vysielali záverečné časti, v ich domácnosti sa už skloňovalo slovo rozvod. Marián je rozhodnutý, že po Novom roku zájde za právnikom a manželstvo definitívne ukončí.

Nešťastný rok 2010: Rolins,
Zobraziť galériu (23)

Aneta Parišková a David Dočekal

 

Tento párik už ako manželov vnímal málokto. Už tri roky totiž David a Aneta nežili pod jednou strechou. Český podnikateľ sa na Slovensku naposledy ukázal pri narodení syna Danielka. Hoci moderátorka podala žiadosť o rozvod už v roku 2009, nakoniec ju stiahla. Ďalšia však putovala na súd tento november. Príčina blondínkinho rozhodnutia nezostala dlho utajená. Zamilovala sa totiž do kanadského podnikateľa Marka.

Nešťastný rok 2010: Rolins,
Zobraziť galériu (23)

Branislav Záhradník a Zuzana Panczová

 

Tlačila na neho? O konci vzťahu tejto dvojice sa už šepkalo dlhšie, obaja však klebety vyvracali. Dokonca sa v novembri bok po boku objavili na narodeninovej oslave Andrey Heringhovej. Po mesiaci však rozchod naozaj prišiel. Zuzana ho odôvodnila rôznymi životnými prioritami. Braňo však naznačil iné príčiny. Blondínka vraj túžila po manželstve a deťoch, čo on nebol ochotný akceptovať. A tak jej radšej "daroval voľnosť". Na nedávnej spoločenskej akcii sme ho už stretli po boku inej mladej slečny...

Nešťastný rok 2010: Rolins,
Zobraziť galériu (23)

Dara Rolins a Matěj Homola

 

Jeden z najponižujúcejších rozchodov! Dara a Matěj mali vždy neštandardný vzťah, ku ktorému patrili oddelené domácnosti aj dovolenky. Pri otvorení speváčkinho obchodu s nábytkom však po jej boku stál aj partner, ktorý sa dovtedy novinárom dosť vyhýbal. Zrazu pred objektívmi fotografov prejavoval Dare nežnosti, čo pôsobilo dosť podozrivo. Ako neskôr vysvitlo, snažil sa tak zahladzovať svoju neveru. Českí novinári ho totiž po jednom novembrovom koncerte nachytali, ako si v dodávke užíva s inou blondínkou. Ich sexuálne stretnutia vraj v tom čase trvali už štyri mesiace.

Nešťastný rok 2010: Rolins,
Zobraziť galériu (23)

Peter Cmorik a Danka Barteková

 

Vianoce bez partnerky prežil tento rok aj Peter Cmorik. Po štyroch rokoch vzťahu to v novembri prestalo spevákovi a strelkyni klapať. V spoločnej domácnosti pritom žili len rok. Po rozchode sa dokonca Peter rozhodol, že opustí svoj trnavský byt a presťahuje sa do hlavného mesta.

Nešťastný rok 2010: Rolins,
Zobraziť galériu (23)

Filip Tůma a Ivana Surovcová

 

Táto dvojica sa oficiálne rozišla 6. novembra. Deň predtým sa však ešte svorne zabávali na spoločenskej akcii, kde boli dokonca prítomní aj Surovcovej rodičia. Podľa všetkého mali Filip a Ivana záväzky voči organizátorovi akcie, s ktorým už dlhšie spolupracovali, preto tam vystupovali ako šťastný pár a maskovali svoj rozchod.

Nešťastný rok 2010: Rolins,
Zobraziť galériu (23)

Iveta Bartošová a Jiří Pomeje

 

Všetko išlo rýchlo! Speváčka a producent sa vzali po pár mesiacoch randenia. Po roku sa však už blondínka vyhrážala rozvodom. Nakoniec si to rozmyslela a vydržala v manželstve ešte jeden rok. Od osemnásteho októbra je už ale opäť slobodná. Sudca tento zväzok ukončil hneď po prvom pojednávaní. Iveta strávila v súdnej sieni 20 minút a bolo po všetkom.

Nešťastný rok 2010: Rolins,
Zobraziť galériu (23)

Robo Šimko a Michaela

 

Šťastie v láske neprialo tento rok ani mladšiemu ročníku. Superstarista Robo Šimko si tiež prešiel rozchodom. V septembri sa totiž na sociálnej sieti zdôveril, že je opäť sám. K dôvodom rozpadnutia vzťahu s Michaelou sa však vyjadrovať nechcel.

Nešťastný rok 2010: Rolins,
Zobraziť galériu (23)

Erika Barkolová a Radoslav Balogh

 

Láska ako z románu! Rozvedená Barkolová sa pred piatimi rokmi dala dokopy so svojou školskou láskou. Rado začal žiť s ňou a s jej dvomi dcérami, dokonca pre istú firmu párik nafotil svadobný kalendár. Všetko vyzeralo ideálne. Až do mája tohto roku. Dvojica prechádzala krízami, striedavo sa na seba hnevali a opäť udobrovali. Definitívny koniec priznala Erika topkám začiatkom septembra.

Nešťastný rok 2010: Rolins,
Zobraziť galériu (23)

Robo Mikla a Mária Legátová

 

Tromfol aj Bartošovú! Robo Mikla bol už od čias prvej série Slovensko hľadá SuperStar vnímaný ako kontroverzná postavička. Jeho alkoholové a iné prešľapy zapĺňali novinové stránky. Preto bol každý prekvapený, keď sa Mária rozhodla vydať sa za neho. Dlho to vyzeralo, že rockera možno aj skrotí. Nepodarilo sa. Po štyroch rokoch totiž prišiel koniec. Manželstvo bolo v auguste ukončené v priebehu desiatich minút.

 

Nešťastný rok 2010: Rolins,
Zobraziť galériu (23)

Kristína Farkašová a Kamil Mikulčík

 

Dvoje zásnuby, jedna svadba... a rozchod. Tak dopadol vzťah týchto mladých hercov. Za štyri roky o manželstve uvažovali už dvakrát, podľa našich informácií však Kamil zakaždým vycúval. Do chomúta sa dal zviazať až v roku 2009. Zdá sa však, že radšej to nemal robiť. Rok po svadbe totiž manželia ohlásili rozchod, hoci žiadosť o rozvod nepodali. Spoločnú domácnosť ale zrušili.

Nešťastný rok 2010: Rolins,
Zobraziť galériu (23)

Zora Czoborová a Boris Baliga

 

Najprv kríza, potom rozchod, nakoniec nový milenec. Tak prebiehali letné mesiace v podaní Zory Czoborovej. V polovici júla sme informovali, že vo vzťahu exfitnesky a jej mladšieho priateľa nie je niečo v poriadku. Týždeň po tom náš zdroj tvrdil, že Boris sa už od Zory aj odsťahoval. Koniec ich vzťahu bol celkom drsný, milenci vraj mali medzi sebou fyzickú potýčku. Začiatkom augusta však už podnikateľka na dlhoročného partnera zabúdala v náručí ešte mladšieho Andreja.

Nešťastný rok 2010: Rolins,
Zobraziť galériu (23)

Mirka Kosorínová a Matej Chren

 

Veľké prekvapenie Let´s Dance! Stabilný tanečný pár sa po ôsmich rokoch rozišiel doslova v priamom prenose. V polovici mája panovala medzi partnermi kríza. Navyše, Matejova celebritná partnerka Elena Podzámska priamo pred kamerami dávala najavo, ako sa jej tanečník pozdáva. Pri postupe do ďalšieho kola na neho neváhala ani vyskočiť a poriadne dlho ho objímať. Po skončení Let´s Dance už bolo každému jasné, že Kosorínová a Chren sú minulosťou, vznikol nový pár Podzámska a Chren.

Nešťastný rok 2010: Rolins,
Zobraziť galériu (23)

Elena Podzámska a Mário Ondriš

 

Počas tanečnej súťaže sa Elena Podzámska rozišla s kameramanom Máriom. Dvojročný vzťah skončil v polovici mája. Hoci herečka to vtedy popierala, neskôr sa ukázalo, že sa bláznivo zamilovala do Mateja Chrena. S o desať rokov mladším tanečníkom tvorí pár doteraz. Matej si vraj veľmi dobre rozumie aj s Eleninou dcérou Radkou.

Nešťastný rok 2010: Rolins,
Zobraziť galériu (23)

Ivana Christová a Robo Beňo

 

Bývalá miss a exmoderátor tvorili pár dva roky, keď sa v súvislosti s nimi hovorilo o kríze. V roku 2009 však ešte tieto otrasy vo vzťahu ustáli. Ich rozchod sa nakoniec prevalil v septembri 2010. Prekvapujúce bolo, že pri potvrdzovaní konca vzťahu Beňo prezradil, že s Ivanou nie je už od mája. V novembri to Christová zaklincovala vyjadrením, že krásne ženy ako je ona, oslovujú len samí truľovia.

Nešťastný rok 2010: Rolins,
Zobraziť galériu (23)

Barbora Balúchová a Dušan Pašek

 

Novodobá láska nevydržala! Superstaristka zbalila hokejistu cez internet. Po roku sa však už šepkalo o kríze. Barbora síce v apríli rozchod nepotvrdila, v spoločnosti sa však začala objavovať bez Dušana. A koncom júla sme už informovali, že syn hokejovej legendy má po boku novú slečnu.

Nešťastný rok 2010: Rolins,
Zobraziť galériu (23)

Andrea Pálffy - Belányiová a Žigmund Pálffy

 

Sukničkár! Tak sa vždy hovorilo o Žigmundovi Pálffym. Nakoniec sa však usadil, vzal si Andreu Belányiovú a majú spolu dcéru Saskiu. Štyri roky sa manželstvo javilo ako ideálne. Začiatkom roka však zrejme moderátorka prišla na hokejistove nevery. V apríli nám potvrdila, že majú vo vzťahu pauzu. O rozvode ako možnom riešení problému však hovoriť nechcela.

Nešťastný rok 2010: Rolins,
Zobraziť galériu (23)

Michal Hudák a manželka Edita

 

Mali to ťažké! Michal Hudák pochádza z východu, kde zanechal svoju manželku, keď začal pracovať v hlavnom meste. Čoskoro sa začalo šepkať, že v Bratislave vernosť príliš nedodržiava. Rozvod však prišiel až v marci 2010. Po ňom sa moderátor definitívne odsťahoval z Prešova. S mladou priateľkou (na snímke) sa usadil v novostavbe, kde má za susedov Štefana Skrúcaného a Dominiku Lukáčovú.

Nešťastný rok 2010: Rolins,
Zobraziť galériu (23)

Dominika Mirgová a Ján Alžbetkin

 

Krátke vzplanutie! Speváčka a herec spolu chodili asi štyri mesiace, keď sme Alžbetkina prichytili bozkávať sa s exfrajerkou Romanou Dang Vanovou. Mladík potom tvrdil, že v tom čase už s Mirgovou pár netvoril. A nemienil sa vrátiť ani k tanečnici Romane. Zostal teda úplne sám.

Nešťastný rok 2010: Rolins,
Zobraziť galériu (23)

Martin Chodúr a Michaela

 

Netreba vyhrať Miss, stačí aj SuperStar. V súťažiach krásy platí, že takmer každej víťazke sa rozpadne vzťah. Martin Chodúr možno túto tradíciu preniesol aj do speváckych šou. Do prvej Česko Slovenskej SuperStar totiž vstúpil ako zadaný muž, po jej skončení to však s jeho vzťahom už nevyzeralo ružovo. Vo februári sa síce ešte v našom rozhovore slovu rozchod vyhol, začiatkom marca ho však potvrdil pre české médiá.

Nešťastný rok 2010: Rolins,
Zobraziť galériu (23)

Leoš Mareš a manželka Monika

 

Nešťastný rok 2010 odštartoval Leoš Mareš rozchodom so svojou manželkou. O jeho neverách sa hovorilo už dlhšiu dobu, na Vianoce si však svoje prešľapy ešte žehlil veľkým prekvapením pre Moniku. No tá sa na dlhú dobu učičíkať nenechala. Vo februári si najlepšie platený český moderátor musel zbaliť kufre a opustiť spoločný byt. Zaujímavé je, že Mareš vôbec neskončil v náručí Gábiny Dvořákovej, ktorej sa pripisoval krach jeho manželstva. Momentálne sa na verejnosti objavuje s misskou Hanou Svobodovou. Manželka Monika si tiež našla iného partnera. Rozvod ale doteraz neprebehol.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu