Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ťažkosti Podzámskej a Chrena: Nemáme na seba ani minútu!

Elena Podzámska a Matej Chren na seba majú málo času. Zobraziť galériu (3)
Elena Podzámska a Matej Chren na seba majú málo času.

BRATISLAVA – Náročný začiatok! Elena Podzámska (38) a Matej Chren (28) vraj vstúpili do tohto roka dobrou nohou. No už po pár dňoch sa to zmenilo! Herečka nám prezradila, že má na mladého milenca veľmi málo času.

Neužívajú si voľno! Január je obdobie, kedy máva väčšina ľudí zo šoubiznisu akési hluché obdobie. V televízii sa vysielajú rôzne reprízy, nové diely seriálov sa zvyčajne nakrúcajú až vo februári a neorganizuje sa ani príliš veľa spoločenských akcií.

Chceli sme preto vedieť, ako si Elena Podzámska užíva toto pokojné obdobie. Odpoveďou nás však prekvapila. „Môj pracovný program je nabitý. Už sa začala nakrúcať Ordinácia v ružovej záhrade, hrám v predstavení Rozmarný duch a čoskoro vyrážame na zájazdy po celom Slovensku. Navyše, dcérka má rôzne krúžky, nemám žiadnu pauzu,“ prezradila nám herečka.

Boli sme preto zvedaví, ako to v tomto pracovne nabitom období vyzerá s jej vzťahom s Matejom Chrenom. „My sme si užili spoločné sviatky, boli sme lyžovať a teraz už obaja ´makáme´,“ povedala Elena. Napriek tomu sa však vraj nebojí, že by ich zväzku hrozila kríza. „My sa stále máme radi,“ uzavrela stručne. Žiaľ, momentálne majú na seba iba málo času.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu